Jedz by pokonać chorobę. 5 dróg od jedzenia do uzdrowienia, które zna nauka

dr William Li Wydawnictwo: Wydawnictwo Andromeda zdrowie, medycyna
576 str.
Data wydania:
2020-09-16
Data 1. wyd. pol.:
2020-09-16
Liczba stron:
576
Język:
polski
ISBN:
9788395728112
Wydawnictwo:
Wydawnictwo Andromeda
Kategoria:
zdrowie, medycyna
Data wydania:
2020-09-16
Liczba stron:
576
Język:
polski
ISBN:
9788395728112
Średnia ocen
8,6 / 10
14 ocen 10 opinii

Oceń przeczytaną książkę
i
Dodaj książkę do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Poczekaj, szukamy dla Ciebie najlepszych ofert

Pozostałe księgarnie

Informacja

Reklama
Reklama

Podobne książki

Więcej
więcej

Oceny

Średnia ocen
8,6 / 10
14 ocen
Twoja ocena
0 / 10
Reklama

Opinie [10]

Sortuj:
1232
124

Na półkach:

„Jedz by pokonać chorobę. 5 dróg od jedzenia do uzdrowienia, które zna nauka” to książka przepełniona dużą dawką konkretnej wiedzy na temat zdrowego jedzenia, które może przezwyciężyć wiele chorób. Autor William W. Li jest lekarzem chorób wewnętrznych, nieustannie prowadzi badania naukowe. Jest również autorem ponad 100 artykułów naukowych. Do swojej pracy podchodzi...

więcej Pokaż mimo to

451
450

Na półkach:

Jak zobaczyłam pierwszy raz tę książkę, pomyślałam, że to pewnie kolejna książka kucharska, coś bardziej jak album, z pięknymi zdjęciami, który ogląda się raz i potem zdobi regał, zamiast zmieniać nasze kuchenne życie. A to treściwa "cegła", z masą tekstu i przepisów. Chociaż książka prezentuje się dobrze, jest fajnie wydana, to nie jest to pozycja tylko do oglądania....

więcej Pokaż mimo to

122
120

Na półkach:

Do pewnych spraw trzeba w życiu dorosnąć, również do decyzji żywieniowych, które być może kiedyś nie odgrywały w moim życiu aż tak istotnego znaczenia. Kiedyś nie przypuszczałabym, że to co ląduje na moim talerzu ma wpływ na ryzyko zachorowań np. na nowotwór czy cukrzycę.

A tu mamy bardzo ciekawą książkę, która nie jest kolejnym przepisem na dietę cud , to nie kolejna...

więcej Pokaż mimo to

Reklama
21
21

Na półkach:

Książka jest bogatym źródłem informacji. Moim zdaniem przeznaczona jest dla każdej osoby, która chce zadbać o swoje zdrowie i życie. Myślę, że wielu lekarzy powinno zapoznać się z tym materiałem i wdrożyć go do swojej pracy, aby uświadamiać pacjentów, że poprzez prawidłowe odżywianie dłużej będziemy cieszyli się zdrowiem.
Warto, aby każdy z nas miał tę książkę i korzystał...

więcej Pokaż mimo to

364
170

Na półkach: ,

Obecnie tak mało uwagi poświęcamy jedzeniu. Jemy byle co, byle jak, byle gdzie. Lekarze przepisują nam masę lekarstw i antybiotyków, a kompletnie nie zastanawiają się nad tym co jemy, czy odżywiamy się prawidłowo i czy nasze jedzenie jest dla nas pożywne i wartościowe. Książka jest skarbnicą wiedzy z zakresu leczenia dietą, a także nowatorskiego podejścia do żywienia....

więcej Pokaż mimo to

40
40

Na półkach:

Sam tytuł przeciąga! a co dopiero treść.... Myślę, że niejedna osoba chciałaby dzięki odpowiedniemu jedzeniu cieszyć się dobrym zdrowiem. :) Jestem pod ogromnym wrażeniem tych wszystkich informacji na temat zdrowego jedzenia produktów, które mają wielki wpływ na nasze zdrowie. Nie miałam pojęcia jakie cuda mamy na co dzień w swoim otoczeniu i jak można je wykorzystać w...

więcej Pokaż mimo to

101
53

Na półkach:

Myślę, że każdy z nas zastanawiał się nad tym, co jeść, żeby być zdrowym, albo aby pokonać choroby. Co jeść, żeby zyskać odporność? Jak pokarm działa na poszczególne choroby i czy na prawdę jedzeniem da się wyleczyć. Na te pytania odnajdziecie odpowiedź właśnie w tej książce. Znajdziecie dużo informacji na temat zdrowia, również z medycznego punktu widzenia, A na dodatek...

więcej Pokaż mimo to

83
71

Na półkach: , ,

Ta książka to fenomen.Jestem pod ogromnym wrażeniem tych wszystkich informacji na temat zdrowego jedzenia,produktow ktore mają wielki wpływ na nasze zdrowie.Nie miałam pojecia jakie cuda mamy na codzień w swoim otoczeniu i jak można je wykozystać w komponowaniu dań.Obecnie jestem na diecie redukcyjnej,a ksiązka pomaga mi każdego dnia wybrać zdrowe produkty do moich...

więcej Pokaż mimo to

149
148

Na półkach:

Rewelacyjna książka, która może świetnie się sprawdzić w dzisiejszych czasach, gdy żywność i to co jemy staje się tak ważne.
Książka nie dość, że zawiera wiele świetnych rad, to posiada również przykładowe jadłospisy, które są strzałem w dziesiątkę.
Książkę odebrałam za punkty w portalu Czytam Pierwszy.

Pokaż mimo to

373
134

Na półkach: ,

Książka porusza ważny temat, a znajdziemy w niej nie tylko wiedzę naukową jak również przykładowy jadłospis z przepisami. Według mnie jest dosyć przystępna i łatwo ją zrozumieć. Książka została podzielona na trzy części oraz epilog.

Pokaż mimo to

Książka na półkach

  • Chcę przeczytać
    68
  • Przeczytane
    15
  • Posiadam
    8
  • Teraz czytam
    5
  • Zdrowie
    2
  • Do kupienia
    1
  • Z polecenia do kupienia ...
    1
  • Dieta i gotowanie
    1
  • Mam w domu
    1
  • Dietetyka
    1

Cytaty

Mogą Cię również zainteresować

Reklama

Przeczytaj także

zgłoś błąd
zgłoś błąd