Jesienny pocałunek

Okładka książki Jesienny pocałunek autora Carrie Elks, 9788366338845
Okładka książki Jesienny pocałunek
Carrie Elks Wydawnictwo: Wydawnictwo Kobiece Cykl: Siostry Shakespeare (tom 4) literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Siostry Shakespeare (tom 4)
By Virtue Fall
2019-09-18
2019-09-18
Aleksandra Weksej

Kup Jesienny pocałunek w ulubionej księgarnii

Oceny książki Jesienny pocałunek

Samotna matka
Wredny były
Jesienny klimat
Uwielbiam romanse gdzie bohaterowie dostają drugą szansę na miłość ♥️
Juliet Shakespeare straciła już wiarę w miłość. Jest w trakcie okropnego rozwodu z wrednym mężem. Do tego wreszcie spełnia marzenia i otwiera własną kwiaciarnie! Nie ma czasu na randki bo córka i biznes są teraz jej priorytetem. Jej życie jest wystarczająco skomplikowane, a randki to tylko kolejny kłopot.
Ryan przybył do jej miasteczka tylko na chwilę. Jest samotnym ojcem i fotografem. Chciał zająć się swoimi pilnymi sprawami i dać snowi stabilizację.
Juliet i Ryan zostają sąsiadami!
Juliet zbyt często chętnie zawiesza oko na przystojnym sąsiedzie a i on często rozpraszać się piękną sąsiadką. Za każdym razem, gdy ją widzi, nie może się jej oprzeć.
Dla mnie historia jak z filmu, świetnie się czytało! Były emocje, napięcie i problemy! To wszystko okraszone wrednym byłym mężem, któremu nic się nie podoba i tylko rzuca kłody pod nogi!
Ta para ma potencjał i czy jesienna aura pomoże im przestać walczyć z emocjami i dać sobie drugą szansę na szczęście?
Polecam! Książka idealna na jesień. To ostatnia część serii i żałuję że nie ma więcej bo dobrze się bawiłam czytając o siostrach Shakespeare. 😉

„Jesienny pocałunek” Carrie Elks
Jesienny klimat
Uwielbiam romanse gdzie bohaterowie dostają drugą szansę na miłość ♥️

Średnia. Bardzo przewidywalna.

Średnia. Bardzo przewidywalna.

Przyznam się że trochę mnie rozczarowało, fajnie się zaczęło, historia miła, lekko się czytało, bohaterowie okej, ale jak przyszło do kluczowej sceny w romansach czyli zbliżenia pary to zostało to po prostu ominięte, to było niefajne, czekałam na ten moment gdy się zbliżają do siebie a tu zero opisu, ani słowa. Tylko już następny rozdział po fakcie, no kiepsko bo tym się wyróżniają romanse żeby przedstawić czytelnikowi te przeżycia bohaterów podczas pragnienia bycia ze sobą. A tu po prostu nic. To już pierwszy pocałunek miał swój opis wydarzenia i później rozmyślań bohaterów..
Przyznam że odrzuciło mnie to od doczytania do końca..

475 użytkowników ma tytuł Jesienny pocałunek na półkach głównych
102 użytkowników ma tytuł Jesienny pocałunek na półkach dodatkowych

Cytaty z książki Jesienny pocałunek

Dodaj cytat z książki Jesienny pocałunek