Apetyt na miłość

Love à la Mode
2019-08-14
2019-08-14
Krzysztof Obłucki

Kup Apetyt na miłość w ulubionej księgarnii

Oceny książki Apetyt na miłość

OPINIE i DYSKUSJE o książce Apetyt na miłość

To powieść mocno przerysowana, oderwana od rzeczywistości, infantylna i przede wszystkim nazbyt (aż mdląco!) słodka.

Sami bohaterowie też nie zostali tu pogłębieni, a czytelnik został uraczony za dużą ,,porcją" opisów jedzenia w stosunku do reszty fabuły.

Szczerze myslam że ta książka będzie inna, ciekawsza. Ja uwielbiam gotować i piec, ale momentami opisy tego jedzenia były już nudne. Irytowali mnie główni bohaterowie, bo od początku była między nimi chemia a oni przez całą książkę praktycznie jej nie wykorzystali. Książka była po prostu nudna. Spodziewałam się po niej trochę więcej uczuć.

Na półkach: , , , ,

Myślałam, że książka ta bardziej mi się spodoba, bo w sumie widziałam same pozytywne oceny. Jednak była to historia young adult taka jak wszystkie z tego gatunku. Co więcej momentami mnie nudziła. Historia wydawała się płytka, skupiona tylko i wyłącznie na wątku miłosnym.

Czułam się po prostu już za stara na taką książkę. Chciałam troszkę dramaturgii, jakichś sekretów i tajemnic, a niestety nic takiego nie otrzymałam i przez to wydawała mi się płytka.

Czytało mi się ją szybko i nie była zła, ale też jakoś bardzo nie wbiła mi się w pamięć.

201 użytkowników ma tytuł Apetyt na miłość na półkach głównych
46 użytkowników ma tytuł Apetyt na miłość na półkach dodatkowych

Okładka książki Straight on Till Morning: A Twisted Tale Graphic Novel Liz Braswell, Noor Sofi, Stephanie Kate Strohm

Cytaty z książki Apetyt na miłość

Stephanie Kate Strohm Apetyt na miłość Zobacz więcej