Po drugiej stronie. Tom II

Okładka książki Po drugiej stronie. Tom II autora Agnieszka Janiszewska, 9788381472562
Okładka książki Po drugiej stronie. Tom II
Agnieszka Janiszewska Wydawnictwo: Novae Res Cykl: Po drugiej stronie (tom 2) literatura piękna
Po drugiej stronie (tom 2)
2019-01-01
2019-01-01

Kup Po drugiej stronie. Tom II w ulubionej księgarnii

Oceny książki Po drugiej stronie. Tom II

OPINIE i DYSKUSJE o książce Po drugiej stronie. Tom II

Sięgnęłam po drugi tom z ciekawości jak zakończy się ta historia. No cóż, dla mnie rozczarowaniem

Na półkach: , , , ,

Książka nostalgiczna, smutna i sentymentalna. Trochę za bardzo pesymistyczna.
Myślę, ze powrót do przeszłości, tej smutnej, często jest nostalgiczny, przytłaczający. Często myślimy sobie, co by było gdybyśmy postąpili jednak inaczej, czy mogliśmy tak zrobić? I choć wiemy że to niczego nie zmieni, potrafimy bez ustanku zadręczać się takimi myślami. Dlaczego?

Książka nostalgiczna, smutna i sentymentalna. Trochę za bardzo pesymistyczna.

Świetna książka polecam

Świetna książka polecam

242 użytkowników ma tytuł Po drugiej stronie. Tom II na półkach głównych
49 użytkowników ma tytuł Po drugiej stronie. Tom II na półkach dodatkowych

Agnieszka Janiszewska
Agnieszka Janiszewska
Ukończyła historię na Uniwersytecie Warszawskim. Od urodzenia związana jest z Warszawą chociaż obecnie mieszka w jednej z podwarszawskich miejscowości. Pracuje jako nauczyciel historii w liceum ogólnokształcącym. Jej pasją jest historia, toteż większość jej lektur to monografie i biografie z tej dziedziny nauki. Nie ucieka jednak od beletrystyki, głównie powieści obyczajowych. Lubi podróże, podczas których zwiedza zabytki związane z przeszłością państw, ludzi i różnorodnych kultur.

Cytaty z książki Po drugiej stronie. Tom II

Dodaj cytat z książki Po drugiej stronie. Tom II