Imaginarium. Tom 1. Gildia Wynalazców

Okładka książki Imaginarium. Tom 1. Gildia Wynalazców autora Agnieszka Stelmaszyk, 9788380736450
Logo Lubimyczytac Patronat
Logo Lubimyczytac Patronat
Okładka książki Imaginarium. Tom 1. Gildia Wynalazców
Agnieszka Stelmaszyk Wydawnictwo: Zielona Sowa Cykl: Imaginarium (tom 1) powieść przygodowa
powieść przygodowa

Oficjalne recenzje książki Imaginarium. Tom 1. Gildia Wynalazcówi

Wieści z Imaginarium

Konto usunięte
Konto usunięte

Oceny książki Imaginarium. Tom 1. Gildia Wynalazców

OPINIE i DYSKUSJE o książce Imaginarium. Tom 1. Gildia Wynalazców

Gdyby takie książki były lekturami, to nie mielibyśmy problemu z czytelnictwem w Polsce.
Książka, która łączy świat fantastyczny, ze zmysłem inżynieryjnym. A dodatkowo ogromnym atutem jest to, że główną bohaterką jest dziewczyną, która bardzo lubi majsterkować.
To jedna z moich ulubionych książkę "every".

To jedna z moich ulubionych książkę "every".

ahoj przygodo !

ahoj przygodo !

Niesamowicie dobra książka z literatury dziecięcej!

Lecąc na skrzydłach marzeń, odkryłam niesamowity świat, pełen kolorów i zagadek. 🍁🍂

Koniecznie musicie poznać Mariannę, dwunastoletnią wynalazczynię, która tworzy wspaniałe maszyny! Razem z najlepszym przyjacielem, Miłoszem wkręcają się w wir wydarzeń i zagadek w tajemniczej krainie, do której przez przypadek trafili!

Porywająca, ocieplająca serduszko, wprost idealna na jesienny wieczór. Przy czytaniu czułam się tak, jakbym sama to wszystko przeżywała i przy okazji poznawałam moją wyobraźnię jeszcze lepiej!

Pokochałam Mariannę za jej odlotowe pomysły, pokochałam Miłosza za to, że był taki autentyczny i pokochałam Imaginarium, które w mniejszej lub większej części jest miejscem z moich marzeń. 🍁🍁🍁

Niesamowicie dobra książka z literatury dziecięcej!

203 użytkowników ma tytuł Imaginarium. Tom 1. Gildia Wynalazców na półkach głównych
33 użytkowników ma tytuł Imaginarium. Tom 1. Gildia Wynalazców na półkach dodatkowych

Cytaty z książki Imaginarium. Tom 1. Gildia Wynalazców

Dodaj cytat z książki Imaginarium. Tom 1. Gildia Wynalazców