Kobieta w klatce

Okładka książki Kobieta w klatce autora Jussi Adler-Olsen, 9788381101349
Okładka książki Kobieta w klatce
Jussi Adler-Olsen Wydawnictwo: Sonia Draga Cykl: Departament Q (tom 1) kryminał, sensacja, thriller
kryminał, sensacja, thriller
Departament Q (tom 1)
Kvinden i buret
2017-09-27
2011-06-08
2011-04-28
Joanna Cymbrykiewicz

Kup Kobieta w klatce w ulubionej księgarnii

Oceny książki Kobieta w klatce

2037 ocen

OPINIE i DYSKUSJE o książce Kobieta w klatce

Ciekawy kryminał. Sięgnęłam po niego po obejrzeniu serialu. Są rozbieżności między książką a serialem, motyw uwięzienia Merytt w serialu był dla mnie bardziej logiczny. W książce Lasse nienawidzi Merytt od razu po wypadku kiedy patrzy na nią we wraku, skąd wiedział co było przyczyna wypadku? a tak poza tym całość czytało się świetnie:)

Zaczyna serię o archiwum Q.
Dość sprawnie napisana, ciekawa intryga i rozwiązanie. Polecam!

Zaczyna serię o archiwum Q.
Dość sprawnie napisana, ciekawa intryga i rozwiązanie. Polecam!

Skakanie fabułą to w lewo to w prawo. Poprawność polityczna na maxa i lewicowe ideologie. Dla mnie książka przeciętna. Najlepszy detektyw i najbardziej pracowity to Asad z kraju islamu w tej książce w kraju Dani.

Realność książki na poziomie ujemnym. Chodzi o fabułę, dosłownie zerowa realność zbrodni.

4342 użytkowników ma tytuł Kobieta w klatce na półkach głównych
527 użytkowników ma tytuł Kobieta w klatce na półkach dodatkowych

Cytaty z książki Kobieta w klatce