25 miniemerytur. Nawyki najmłodszego polskiego emeryta

Okładka książki 25 miniemerytur. Nawyki najmłodszego polskiego emeryta autora Jakub B. Bączek, 9788394526450
Okładka książki 25 miniemerytur. Nawyki najmłodszego polskiego emeryta
Jakub B. Bączek Wydawnictwo: STAGEMAN POLSKA biznes, finanse
biznes, finanse
2017-05-29
2017-05-29

Kup 25 miniemerytur. Nawyki najmłodszego polskiego emeryta w ulubionej księgarnii

Oceny książki 25 miniemerytur. Nawyki najmłodszego polskiego emeryta

OPINIE i DYSKUSJE o książce 25 miniemerytur. Nawyki najmłodszego polskiego emeryta

Dobra, jeśli masz 6 lat i zerowe pojęcie o świecie. Poza tym: stek banałów i powtórzeń oklepanych haseł z Tonego Robinsa czy Bryana Tracy - jak to w pozostałych książkach tego magika - plagiatora, który chyba nigdy w życiu jeszcze nie powiedział ani nie napisał nic autorskiego, własnego tylko wciąż powiela cudze treści i przemyślenia bez żenady podpisując się pod nimi jak pod swoimi.

Przeczytałem skuszony dosyć dobrymi opiniami. Początek jeszcze w miarę obiecujący, ale dalej strasznie dużo popisywania się swoją firma, bezużyteczne, oklepane porady typu "wstawaj wcześniej, pracuj więcej".
Kwintesencją były porady żeby podnająć jeden pokój w mieszkaniu celem uzyskania pasywnego przychodu. Albo kupienie mieszkania i spłacanie kredytu z czynszu. Że też nikt o tym wcześniej nie pomyślał!
Dotrwałem do około 2/3 książki i tylko dlatego, że się bardzo lekko czyta.
Zdecydowanie nie polecam.

Bardzo dobrze się czyta. Krótka i konkretna.

Bardzo dobrze się czyta. Krótka i konkretna.

383 użytkowników ma tytuł 25 miniemerytur. Nawyki najmłodszego polskiego emeryta na półkach głównych
62 użytkowników ma tytuł 25 miniemerytur. Nawyki najmłodszego polskiego emeryta na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki 25 miniemerytur. Nawyki najmłodszego polskiego emeryta

Cytaty z książki 25 miniemerytur. Nawyki najmłodszego polskiego emeryta