Wczesne dojrzewanie

- Poezja polska. Mamiko
- 2016-01-01
- 2016-01-01
- 57 min.
Damian Dawid Nowak – urodzony w 1989r. w Tarnowskich Górach, zamieszkały w Warszawie, studiował Philosophy of Cognition, Moral and Value na Uniwersytecie Warszawskim. Pracujący w mediach fan dobrej literatury i jedzenia. Publikowany autor artykułów o tematyce kulturalnej, w 2014 roku zadebiutował tomikiem „Nieistotne”, w 2015 roku wydał ciepło przyjęte “Pożegnania”. Założyciel portalu Good Place Warsaw oraz agencji +Social. Laureat KAFLA 2014 oraz innych wyróżnień.
Dziury
zastanawiałem się czy dziury
w prześcieradle są po
papierosach, czy zrobiły je mole;
tu się nie pali,
które mogłoby być pokarmem
dla moli,
ale najprawdopodobniej zostało
zwyczajnie nadpalone)
Kup Wczesne dojrzewanie w ulubionej księgarni
Oceny książki Wczesne dojrzewanie
9 użytkowników ma tytuł Wczesne dojrzewanie na półkach głównych- Przeczytane 9