Beast

Okładka książki Beast autora Sophie Oak, 1610348702
Okładka książki Beast
Sophie Oak Wydawnictwo: Siren-Bookstrand, Inc. Cykl: A Faery Story (tom 2) fantasy, science fiction
A Faery Story (tom 2)
2011-09-23
2011-09-23
angielski

Kup Beast w ulubionej księgarnii

Oceny książki Beast

OPINIE i DYSKUSJE o książce Beast

"Po swoim ostatnim skandalu wampirzy playboy Dante Dellacourt otrzymał ultimatum – weź małżonkę i ustatkuj się lub wyrzeknij się firmy.
Wygnana przez swoją watahę, wilkołak Kaja, zostaje uprowadzona ze swojego Planu i nagle budzi się w obcym świecie. Przerażona i samotna, zaciekle walczy o swoją wolność.
Kiedy Dante i jego kuzyni Fae zostają wezwani do obrony gnomów z rynku przed ich dziką nagrodą, odkrywa, że Kaja świeci jak żadna inna małżonka, jaką kiedykolwiek widział. Egzotyczna i dzika, jej ciało woła go w sposób, o którym nie marzył.
Aby zdobyć swojego wilkołaka, musi najpierw oswoić to okrutne piękno. Ale czy aby zdobyć jej uległość, Dante będzie zmuszony uwolnić swoją wewnętrzną bestię?"

Dantego bardzo polubiłam w pierwszej części ale tutaj nie pokazał się z najlepszej strony. Miał swoją osobowość playboya i generalnie do końca nie chciał się jej wyrzec. Miał plan aby wziąć małżonkę taką, jaka nie spodoba się jego rodzinie i Kaja się w to wpisywała. Zaplanował zatem że wilkołaczka zostanie jego małżonką, przedstawi ją najbliższym a później odeśle aby mógł dalej żyć swoim hulaszczym życiem. Plany jednak nie zawsze się sprawdzają, szczególnie gdy partnerka okazuje się być inną, niż początkowo się wydawała.
Dodatkowo wszyscy czują że walka o Plan Fae się zbliża i trzeba będzie podjąć ostateczne decyzje z tym związane.
Super kontynuacja utrzymana w klimacie fantasy.

Kiedy Dante i jego kuzyni Fae zostają wezwani do obrony gnomów z rynku...

35 użytkowników ma tytuł Beast na półkach głównych
11 użytkowników ma tytuł Beast na półkach dodatkowych

Sophie Oak
Sophie Oak
A lifetime devotee to the written word, Sophie published her first novel this year. Prior to becoming a novelist, she worked in theater and comic books. She lives in Fort Worth, Texas with her husband and three precocious children, who wonder when mom is going to write a book they will be allowed to read. Her answer: probably never. Sophie believes in happy endings for everyone, no matter how extreme the story. Her stories may feature some of the fringe elements of sexuality, but at heart they are always about love.

Cytaty z książki Beast

Dodaj cytat z książki Beast