ChłoPAKI - Tom 2: Chwalebny plan pięcioletni

Okładka książki ChłoPAKI - Tom 2: Chwalebny plan pięcioletni autora Garth Ennis, Darick Robertson, 9788394347376
Okładka książki ChłoPAKI - Tom 2: Chwalebny plan pięcioletni
Garth EnnisDarick Robertson Wydawnictwo: Planeta Komiksów Cykl: Chłopaki (tom 2) komiksy
komiksy
Kamil Śmiałkowski

Kup ChłoPAKI - Tom 2: Chwalebny plan pięcioletni w ulubionej księgarnii

Oceny książki ChłoPAKI - Tom 2: Chwalebny plan pięcioletni

OPINIE i DYSKUSJE o książce ChłoPAKI - Tom 2: Chwalebny plan pięcioletni

Pierwsza historia moim zdaniem nudnawa i żałosna, skupia się ona na stalowym rycerzu który jest taką tanią podróbka batmana, ma taniego robina i nightwinga który rzekomo jest gejem. Historyjka skupia sie na szukaniu pewnego geja który kogoś zabił i stalowym rycerzu który gwałci chomiki i rury wydechowe , druga była już lepsza i skupiamy się tu na rozpracowaniu rosyjskiego spisku i czasami jest nawet w miarę śmiesznie, wsm to tyle, ogólnie to dalej nie jest to nic specjalnego więc ocena jest jaka jest

Jak mawiają na Podlasiu, podoba się dla mnie...
Ennis nie przestaje mnie zaskakiwać, jest ostro, obrazoburczo i obleśnie.
Uwielbiam taki humor...
Chce więcej...

Jak mawiają na Podlasiu, podoba się dla mnie...
Ennis nie przestaje mnie zaskakiwać, jest ostro, obrazoburczo i obleśnie.
Uwielbiam taki humor...
Chce więcej...

Pierwsza część to zabawny pastisz o Batmanie choć ze średnim finałem. Druga nawiązuje do głównego wątku. Zadziwiające, jak niewiele komiks ma wspólnego z serialem. Pod kątem fabularnym serial wciąż wypada lepiej, ale komiks też broni się kreską, zwrotami akcji i ostrym językiem.

229 użytkowników ma tytuł ChłoPAKI - Tom 2: Chwalebny plan pięcioletni na półkach głównych
124 użytkowników ma tytuł ChłoPAKI - Tom 2: Chwalebny plan pięcioletni na półkach dodatkowych

Okładka książki Punisher Max, tom 11 Jacen Burrows, Garth Ennis
Punisher Max, tom 11 Jacen Burrows, Garth Ennis
Okładka książki Fury Max - Tom 2 Garth Ennis, Goran Parlov
Fury Max - Tom 2 Garth Ennis, Goran Parlov
Okładka książki Darkness tom 1 Joe Benitez, Keu Cha, Garth Ennis, Brian Haberlin, Scott Lobdell, Whilce Portacio, Marc Silvestri, Michael Turner
Okładka książki Darkness tom 2 Joe Benitez, Keu Cha, Garth Ennis, Brian Haberlin, Scott Lobdell, Whilce Portacio, Marc Silvestri, Michael Turner
Okładka książki Fury Max - Tom 1 Garth Ennis, Darick Robertson
Fury Max - Tom 1 Garth Ennis, Darick Robertson
Okładka książki Rogue Trooper. Blighty Valley Garth Ennis, Patrick Goddard
Rogue Trooper. Blighty Valley Garth Ennis, Patrick Goddard
Okładka książki Marvel Zombies: Czerń, biel i krew Allen Ashley, Garth Ennis, Alex Segura, Gail Simone, Rachael Stott, praca zbiorowa
Garth Ennis
Garth Ennis
Garth Ennis (ur. 16 stycznia 1970) - irlandzki twórca komiksów, najlepiej znany ze swych prac dla wydawnictwa DC / Vertigo gdzie tworzył serię Kaznodzieja. Uznanie przyniosła mu też praca nad serią Punisher, oraz takimi komiksami jak Hellblazer, autorski Hitman, Judge Dredd, The Authority i wiele innych. Jego prace odznaczają się czarnym humorem, przerysowaną przemocą, sprzeciwem wobec zorganizowanej religii, obrazoburczością i eksploracją wątków o zabarwieniu homoseksualnym.

Okładka książki 100 Naboi - Tom 1 Brian Azzarello, Eduardo Risso
100 Naboi - Tom 1 Brian Azzarello, Eduardo Risso
Okładka książki ChłoPAKI - Tom 3: Balsam dla duszy Garth Ennis, Darick Robertson
ChłoPAKI - Tom 3: Balsam dla duszy Garth Ennis, Darick Robertson
Okładka książki Skalp: Tom drugi Jason Aaron, Giulia Brusco, Davide Furnó, R. M. Guéra, John Paul Leon
Okładka książki Kaznodzieja. Tom pierwszy. Steve Dillon, Garth Ennis
Kaznodzieja. Tom pierwszy. Steve Dillon, Garth Ennis