Imperium miłości. Tom 1

Okładka książki Imperium miłości. Tom 1 autora Nermin Bezmen, 9788365586377
Okładka książki Imperium miłości. Tom 1
Nermin Bezmen Wydawnictwo: Marginesy Cykl: Imperium miłości (tom 1) literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans

Oceny książki Imperium miłości. Tom 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Imperium miłości. Tom 1

"Imperium miłości" autorstwa pani Nermin Bezmen to moim zdaniem
książka warta uwagi z tego choćby powodu że jest oparta na faktach 💯
To historia miłości 💑 osadzona w realiach pierwszej wojny światowej i krótko po wojnie ⚔️
Jeśli ktoś widział turecki serial 📺polecam serdecznie też książkę
Jeśli ktoś jednak nie widział serialu to tym bardziej powinien tę książkę przeczytać

"Imperium miłości" autorstwa pani Nermin Bezmen to moim zdaniem
książka warta uwagi z tego choćby powodu że jest oparta na faktach 💯
Jeśli ktoś widział turecki serial 📺polecam serdecznie też książkę
Jeśli ktoś jednak nie widział serialu to tym bardziej powinien tę książkę...

Opis i pierwsze rozdziały sugerują, że będzie to romans. Jednak później okazuje się, że to bardziej opisy wojny z perspektywy Seyita. Styl jest przyjemny, a zakończenie obiecujące. Jednak większość treści była nudna i rozczarowująca.

Książka „Imperium miłości. Tom 1” Nermin Bezmen zabiera nas do historii, która wydarzyła się na początku XX wieku.
Losy porucznika armii carskiej Kurta Seyita Eminowa oraz Rosjanki z szanowanego domu Aleksandry „Szury” Wierżeńskiej, którzy zakochują się w sobie, ale na drodze do szczęścia stają ich rodziny oraz wybuch I wojny światowej.
Książka lekka, przyjemna. Uwielbiam sięgać po literaturę, która oparta na prawdziwych wydarzeniach.

Książka lekka, przyjemna. Uwielbiam...

195 użytkowników ma tytuł Imperium miłości. Tom 1 na półkach głównych
54 użytkowników ma tytuł Imperium miłości. Tom 1 na półkach dodatkowych