Spisek serc

Okładka książki Spisek serc autora Nicole Jordan, 9788324158690
Okładka książki Spisek serc
Nicole Jordan Wydawnictwo: Amber Cykl: Legendarni kochankowie (tom 4) literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Legendarni kochankowie (tom 4)
The Art of Taming a Rake #4 Legendary Lovers
2016-01-01
2016-01-01
Aleksandra Januszewska

Kup Spisek serc w ulubionej księgarnii

Oceny książki Spisek serc

OPINIE i DYSKUSJE o książce Spisek serc

Interesujący romans.

Interesujący romans.

Początek ciekawy. Potem akcja stopuje na rzecz rozlicznych dywagacji uczuciowych bohaterów oraz ich zbliżeń cielesnych... Nuuuuda...

Sympatyczne czytadełko :) Często w romansach bywa, że starsza siostra chce ochronić młodszą przed ślubem, czy zaletami jakiegoś hulaki i rozpustnika. Podobnie jest i tutaj, tyle tylko, że starsza nie wie, jak jej chęć pomocy, czy ochrony wpłynie na nią samą i w jakim kierunku los wszystko poprowadzi. Fajnie i miło spędzony czas.

192 użytkowników ma tytuł Spisek serc na półkach głównych
37 użytkowników ma tytuł Spisek serc na półkach dodatkowych

Nicole Jordan
Nicole Jordan
Nicole Jordan urodziła się w Oklahoma. Jej ojciec był żołnierzem armii amerykańskiej, rodzina przeniosła się często z miejsca na miejsce. Szkołę średnią ukończyła w Niemczech. Jordan zdobyła stopień naukowy z inżynierii lądowej i wodnej w Georgia Tech. Potem przez osiem lat pracowała jako kierownik produkcji dla Procter & Gamble. Jordan marzyła tworzyć własne historie, po ukończeniu warsztatów pod hasłem "Zrób to teraz - nie czekaj, aż będziesz zbyt stary, by odkrywać swoje marzenia, "Jordan zaczęła pisać. Po czterech latach pisania i odrzucaniu wielu książek sprzedała pierwsze opowiadanie w 1985. Jej romanse historyczne pojawiły się na liści bestsellerów, w tym New York Times, USA Today, Waldenbooks i Amazon.

Cytaty z książki Spisek serc

Dodaj cytat z książki Spisek serc