Jak podsłuchałem system. Ośmiorniczki, czyli elita na widelcu.

Okładka książki Jak podsłuchałem system. Ośmiorniczki, czyli elita na widelcu. autora Konrad Lassota, 9788361808862
Okładka książki Jak podsłuchałem system. Ośmiorniczki, czyli elita na widelcu.
Konrad Lassota Wydawnictwo: The Facto reportaż
reportaż
2016-04-13
2016-04-13

Kup Jak podsłuchałem system. Ośmiorniczki, czyli elita na widelcu. w ulubionej księgarnii

Oceny książki Jak podsłuchałem system. Ośmiorniczki, czyli elita na widelcu.

OPINIE i DYSKUSJE o książce Jak podsłuchałem system. Ośmiorniczki, czyli elita na widelcu.

Książka jest podsumowaniem roli Konrada Lassoty w aferze podsłuchowej. Autor pozuje to na ofiarę całej afery, której był aktywnym uczestnikiem. Robi wrażenie wyjątkowego naiwniaka, którym z pewnością nie jest (biorąc pod uwagę jest karierę jako sommeliera). Najlepsze w książce są anegdoty z pracy kelnerów.

Zabrakło szczegółów. Nie zrozumiałem podziękowań. Książka chyba napisana do ludzi którzy wiedzą, że on wie, ale lepiej dać mu spokój. Ale może się mylę...

Podziwiam autora za odwage i za aktywnosc.
Ksiazka z cyklu "prawda o zyciu". Smutna ta prawda. Brutalna.
Nie polecam osobom, ktore juz teraz uwazaja swiat za bezsensowny, zgnily i pelen nienawisci.
Ksiazka, ktora psuje humor.
Otwiera oczy.
Pokazuje, jakim czlowiekiem nie byc czesciej, niz jakim czlowiekiem byc.

Podziwiam autora za odwage i za aktywnosc.
Ksiazka z cyklu "prawda o zyciu". Smutna ta prawda. Brutalna.
Ksiazka, ktora psuje humor.
Otwiera oczy.
Pokazuje, jakim czlowiekiem nie byc czesciej, niz jakim czlowiekiem byc.

98 użytkowników ma tytuł Jak podsłuchałem system. Ośmiorniczki, czyli elita na widelcu. na półkach głównych
25 użytkowników ma tytuł Jak podsłuchałem system. Ośmiorniczki, czyli elita na widelcu. na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Jak podsłuchałem system. Ośmiorniczki, czyli elita na widelcu.

Cytaty z książki Jak podsłuchałem system. Ośmiorniczki, czyli elita na widelcu.

Dodaj cytat z książki Jak podsłuchałem system. Ośmiorniczki, czyli elita na widelcu.