The Superior Spider-Man: Kłopoty z głową

Okładka książki The Superior Spider-Man: Kłopoty z głową autora Edgar Delgado, Victor Olazaba, Humberto Ramos, Dan Slott, Cam Smith, Ryan Stegman, 9788328110793
Okładka książki The Superior Spider-Man: Kłopoty z głową
Dan SlottHumberto Ramos Wydawnictwo: Egmont Polska Cykl: The Superior Spider-Man (tom 3) Seria: Marvel NOW! komiksy
komiksy
The Superior Spider-Man (tom 3)
Marvel NOW!
The Superior Spider-Man: A Troubled Mind
2016-03-16
2016-03-16
Piotr W. Cholewa

Kup The Superior Spider-Man: Kłopoty z głową w ulubionej księgarnii

Oceny książki The Superior Spider-Man: Kłopoty z głową

OPINIE i DYSKUSJE o książce The Superior Spider-Man: Kłopoty z głową

W tym tomie akcja wkońcu nabrała pędu i dobrze się to czytało, a historia idzie naprzód i mega wciąga czytelnika, w przeciwieństwie do tomu 2.

Trzeci tom Superiora trzyma poziom. -1 za akcje z Avengers. Okładka wyolbrzymia ich wkład w tą historie.

Na półkach: , , , , ,

Efekt "łał" po pierwszych dwóch tomach serii zaczął delikatnie opadać. Otto nader sprawnie realizuje swój plan bycia Spider-Manem, jednak jego brutalne zachowanie sprawia, że Avengers i kilka osób, które znały Petera zaczynają coś podejrzewać. Poziom komiksu charakterystyczny dla superbohaterskich tytyłów, czyta się sprawnie i bez większych komplikacji. Największym plusem trzeciego tomu Superior Spider-Mana jest ciekawie ukazana walka we wnętrzu umysłu, jaką stoczyli Peter z Octaviusem.

221 użytkowników ma tytuł The Superior Spider-Man: Kłopoty z głową na półkach głównych
138 użytkowników ma tytuł The Superior Spider-Man: Kłopoty z głową na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki The Superior Spider-Man: Kłopoty z głową

Okładka książki Superman Unlimited: Kryptonite Kingdom Rafael Albuquerque, Marcelo Maiolo, Dan Slott
Okładka książki Amazing Spider-Man Modern Era Epic Collection. Big Time Reilly Brown, Christos N. Gage, Humberto Ramos, Dan Slott
Okładka książki She-Hulk Epic Collection. To Die and Live in L.A. Scott Benson, Peter David, Michael Eury, Paco Medina, Pat Olliffe, Dan Slott
Okładka książki Empireum Al Ewing, Sean Izaakse, Valerio Schiti, Dan Slott
Empireum Al Ewing, Sean Izaakse, Valerio Schiti, Dan Slott
Okładka książki Silver Surfer. Tom 2 Laura Allred, Michael Allred, Dan Slott
Silver Surfer. Tom 2 Laura Allred, Michael Allred, Dan Slott
Okładka książki Venom Modern Era Epic Collection. Agent Venom Stefano Caselli, Tom Fowler, Lee Garbett, Lan Medina, Tony Moore, Jeff Parker, Humberto Ramos, Rick Remender, Dan Slott, Sana Takeda, Julian Totino Tedesco, Kev Walker, Rob Williams
Dan Slott
Dan Slott
Amerykański scenarzysta, pierwszą fabułę dla Marvela stworzył blisko ćwierć wieku temu. Potem skoncentrował się na scenariuszach do komiksowych przygód bohaterów popularnych kreskówek, ale od ponad dekady - gdy wrócił do komiksów z superherosami - uznawany jest za jednego z najlepszych i najdowcipniejszych scenarzystów w branży. Sławę przyniosły mu serie "She-Hulk" i "Mighty Avengers", a od 2008 roku jest głónym twórcą przygód Spider-Mana. To właśnie on jest odpowiedzialny za największy przełom w historii tej postaci - ten, którego jesteśmy świadkiem w komiksie "The Superior Spider-Man: Ostatnie życzenie".

Okładka książki The Superior Spider-Man: Mój własny najgorszy wróg Giuseppe Camuncoli, Edgar Delgado, John Dell, Antonio Fabela, Dan Slott, Ryan Stegman
Okładka książki Nieskończoność Jim Cheung, Jonathan Hickman, Jerome Opeña, Dustin Weaver
Nieskończoność Jim Cheung, Jonathan Hickman, Jerome Opeña, Dustin Weaver
Okładka książki Uncanny X-Men: Rewolucja Chris Bachalo, Brian Michael Bendis, Frazer Irving, Jaime Mendoza, Victor Olazaba, Tim Townsend, Al Vey
Okładka książki Hawkeye: Moje życie to walka David Aja, Alan Davis, Matt Fraction, Javier Pulido
Okładka książki Avengers: Preludium nieskończoności Stefano Caselli, Marco Checchetto, Edgar Delgado, Mike Deodato Jr., Jonathan Hickman, Frank Martin Jr., Marco Rudy, Nick Spencer
Okładka książki Thanos powstaje Jason Aaron, Simone Bianchi
Thanos powstaje Jason Aaron, Simone Bianchi
Okładka książki Doktor Strange: Początki i zakończenia Sara Barnes, Brandon Peterson, Joseph Michael Straczynski

Cytaty z książki The Superior Spider-Man: Kłopoty z głową

Dodaj cytat z książki The Superior Spider-Man: Kłopoty z głową