Życie i śmierć Kapitana Marvela. Część 2

Okładka książki Życie i śmierć Kapitana Marvela. Część 2 autora Steve Englehart, Mike Friedrich, Jim Starlin, 9788328203228
Okładka książki Życie i śmierć Kapitana Marvela. Część 2
Jim StarlinMike Friedrich Wydawnictwo: Hachette Polska Cykl: Wielka Kolekcja Komiksów Marvela (tom 81) Seria: Wielka Kolekcja Komiksów Marvela komiksy
komiksy
Wielka Kolekcja Komiksów Marvela (tom 81)
Wielka Kolekcja Komiksów Marvela
Robert P. Lipski

Kup Życie i śmierć Kapitana Marvela. Część 2 w ulubionej księgarnii

Oceny książki Życie i śmierć Kapitana Marvela. Część 2

OPINIE i DYSKUSJE o książce Życie i śmierć Kapitana Marvela. Część 2

Pierwszą część komiksu przeczytałem już dawno. Opowiadał o walce Kapitana Marvela z Thanosem, później było opowiadanie które było kluczowe dla naszego bohatera z Nitro, i teraz w związku z tym iż opowiadanie ostatnie jest z roku 1982 przeczytałem o śmierci Kapitana Marvela napisane i narysowane przez Jima Starlina. Ale to było dobre. Historia nie na tamte czasy by się wydawać mogło. Smutne rozliczenie bohatera który umiera na raka. Tak na RAKA. Nie od jakieś bitki, wybuchu tylko od raka jak zwykły człowiek. Do tego jako Charon największy wróg naszego bohatera Thanos. Historia działająca na emocjach która na pewno zapadnie mi w pamięć na długo. Polecam.

Na półkach: , , , ,

Śliczne rysunki, zabawy z perspektywą i kadrowaniem, fajne kolory i ciekawa historia. Ostatni zeszyt wgniata w fotel. Zdecydowanie jest to album, który wyprzedził swoje czasy. Warto, a nawet trzeba znać jak jest się fanem marvela.

Powiększony zeszyt na końcu tego tomu, to niewątpliwie ozdoba tej historii.

Powiększony zeszyt na końcu tego tomu, to niewątpliwie ozdoba tej historii.

108 użytkowników ma tytuł Życie i śmierć Kapitana Marvela. Część 2 na półkach głównych
66 użytkowników ma tytuł Życie i śmierć Kapitana Marvela. Część 2 na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Życie i śmierć Kapitana Marvela. Część 2

Okładka książki Ant-Man/Giant-Man Epic Collection. Ant-Man No More John Byrne, Chris Claremont, Mike Friedrich, Stan Lee, Bill Mantlo, Craig Russell, Herb Trimpe, George Tuska
Okładka książki Doktor Strange: Odrębna rzeczywistość Frank Brunner, Steve Englehart, Mike Friedrich, Stan Lee
Okładka książki Życie i śmierć Kapitana Marvela część 1 Wayne Boring, Mike Friedrich, Jim Starlin
Okładka książki Kapitan Ameryka i Falcon: Tajne Imperium Sal Buscema, Steve Englehart, Mike Friedrich
Okładka książki Showcase Presents: Green Lantern Volume 4 John Broome, Dick Dillin, Gardner Fox, Mike Friedrich, Sid Greene, Gil Kane, Dennis O'Neil, Mike Sekowsky, Jack Sparling
Okładka książki Essential: Ghost Rider #1 Gerry Conway, Mike Friedrich, Jim Mooney, Mike Ploog, Tom Sutton, Roy William Thomas Jr., Herb Trimpe, Len Wein, Marv Wolfman

Okładka książki Deadpool. Wojna Wadea Wilsona Leandro Fernandez, Jason Pearson, Duane Swierczynski
Okładka książki Thor. Opowieści z Asgardu Jack Kirby, Stan Lee
Thor. Opowieści z Asgardu Jack Kirby, Stan Lee
Okładka książki Fantastyczna Czwórka. Nadejście Galactusa Jack Kirby, Stan Lee
Fantastyczna Czwórka. Nadejście Galactusa Jack Kirby, Stan Lee
Okładka książki Secret Avengers: Misja na Marsa Ed Brubaker, Mike Deodato Jr.
Secret Avengers: Misja na Marsa Ed Brubaker, Mike Deodato Jr.
Okładka książki Kraina cieni Andy Diggle, Billy Tan
Kraina cieni Andy Diggle, Billy Tan
Okładka książki Avengers: Saga o Korvacu Sal Buscema, Bill Mantlo, Tom Morgan, George Pérez, David Wenzel
Okładka książki Avengers: Krucjata dziecięca Jim Cheung, Olivier Coipel, Alan Davis, Allan Heinberg

Cytaty z książki Życie i śmierć Kapitana Marvela. Część 2

Dodaj cytat z książki Życie i śmierć Kapitana Marvela. Część 2