Igrzyska stare jak świat

Okładka książki Igrzyska stare jak świat autora Leszek Błaszczyk, Witold Domański, Zygmunt Głuszek, Magdalena Jankowska, Wacław Korycki, Mieczysław Szymkowiak, Włodzimierz Żróbik,
Okładka książki Igrzyska stare jak świat
Magdalena JankowskaWitold Domański Wydawnictwo: Sport i Turystyka Seria: Biblioteczka Olimpijska sport
sport
Biblioteczka Olimpijska
1976-01-01
1976-01-01

Kup Igrzyska stare jak świat w ulubionej księgarnii

Oceny książki Igrzyska stare jak świat

OPINIE i DYSKUSJE o książce Igrzyska stare jak świat

Kolejna rewelacja ze starych lat . Garść statystyk ale przede wszystkim cudowne olimpijskie opowieści. Wspaniały wątek polski. Wielu lektura ta zachęciła do kibicowania nie tylko piłce nożnej.

4 użytkowników ma tytuł Igrzyska stare jak świat na półkach głównych
4 użytkowników ma tytuł Igrzyska stare jak świat na półkach dodatkowych

Okładka książki Warszawa i stolice regionalne we wrześniu roku i początkac Bogdan Chrzanowski, Marian Marek Drozdowski, Zygmunt Głuszek, Czesław Grzelak, Michał Klimecki, Tadeusz Krząstek, Janusz Odziemkowski, Ewa Pankiewicz, Zygmunt Woźniczka, Wiesław Jan Wysocki, Rafał Żebrowski
Okładka książki Mała Encyklopedia Sportu. T.2, L-Ż Leszek Bednarski, Anna Całka, Witold Domański, Zygmunt Głuszek, Kajetan Hądzelek, Andrzej Imiołczyk, Adam Kościelniak, Elżbieta Krawczyk, Ireneusz Malarecki, Antoni T. Miller, Andrzej Pac-Pomarnacki, Eugeniusz Skrzypek, Barbara Słomka, Zenon Ważny, Bożena Zaniewska
Okładka książki Mała Encyklopedia Sportu. T. 1, A-K Leszek Bednarski, Anna Całka, Witold Domański, Zygmunt Głuszek, Kajetan Hądzelek, Andrzej Imiołczyk, Adam Kościelniak, Elżbieta Krawczyk, Ireneusz Malarecki, Antoni T. Miller, Andrzej Pac-Pomarnacki, Eugeniusz Skrzypek, Barbara Słomka, Zenon Ważny, Bożena Zaniewska

Cytaty z książki Igrzyska stare jak świat

Dodaj cytat z książki Igrzyska stare jak świat