Theta Healing dla Zaawansowanych

Advanced Theta Healing
2012-05-07
2012-05-07
Anna Działowska
W swojej pierwszej książce Viana Stibal – twórczyni metody ThetaHealing, przedstawiła światu tę zadziwiającą technikę uzdrawiania. Bazujący na tysiącach sesji z klientami, którzy doświadczyli niezwykłych uzdrowień dzięki Viannie, ten wyczerpujący przewodnik jest dogłębnym studium na temat pracy i procesów kluczowych dla ThetaHealing, dający czytelnikowi szczegółowe wskazówki na temat Pracy z Poglądami, Uczuciami i Dociekaniem, a także więcej informacji na temat Siedmiu Poziomów Bytu, co pozwala nam na połączenie się z najwyższym poziomem miłości i energią Wszystkiego Co Jest.

Vianna uzdrowiła tysiące osób, a swojej metody uczy na warsztatach od ponad 10 lat. Teraz i Ty możesz nauczyć się, w jaki sposób wprowadzić swój mózg w stan Theta i połączyć się z kreatywną energią, która porusza wszystko na tym świecie.

O Autorce

Vianna doskonale wie, że metody ThetaHealing można się nauczyć, ale przede wszystkim jest świadoma, że metodę tą należy rozpowszechniać. Prowadzi seminaria na całym świecie rozpowszechniając swoją wiedzę wśród ludzi wszystkich ras, poglądów i religii. Wyszkoliła rzeszę nauczycieli i osób praktykujących, które działają w 14 krajach, lecz jeszcze tyle zostało do zrobienia! Misją Vianny jest rozpowszechnienie tej metody uzdrawiania na całym świecie.

Kup Theta Healing dla Zaawansowanych w ulubionej księgarniiPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.

Oceny książki Theta Healing dla Zaawansowanych

OPINIE i DYSKUSJE o książce Theta Healing dla Zaawansowanych

15 użytkowników ma tytuł Theta Healing dla Zaawansowanych na półkach głównych
5 użytkowników ma tytuł Theta Healing dla Zaawansowanych na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Theta Healing dla Zaawansowanych

Vianna Stibal
Vianna Stibal
Vianna Stibal jest babcią, artystką i pisarką. Gdy tylko została nauczona, w jaki sposób uzyskać połączenie ze Stwórcą oraz współtworzyć i dokonywać zmian w unikalnym procesie zwanym metodą ThetaHealing, wiedziała, że musi się nią podzielić z tak dużą grupą ludzi, jak to tylko możliwe. To właśnie miłość i uwielbienie dla Stwórcy i całej ludzkości pozwoliło jej na rozwój swoich zdolności i umożliwiło spojrzenie w ludzkie ciało oraz zostanie świadkiem wielu przypadków natychmiastowego uleczenia. Jej encyklopedyczna wiedza o różnych układach naszego organizmu, głębokie zrozumienie ludzkiej duszy oraz własne doświadczenie i wiedza otrzymana od Stwórcy czyni z Vianny doskonałego praktyka tej zadziwiającej metody. Vianna odnosiła wiele sukcesów pracując m.in. nad takimi wyzwaniami, jak żółtaczka typu C, wirus Epsteina-Barr, AIDS, opryszczka, guzy i wszelkiego rodzaju zmiany nowotworowe oraz szeregiem innych dolegliwości i chorób, w tym wad genetycznych. Vianna doskonale wie, że metody ThetaHealing można się nauczyć, ale przede wszystkim jest świadoma, że metodę tą należyrozpowszechniać. Prowadzi seminaria na całym świecie rozpowszechniając swoją wiedzę wśród ludzi wszystkich ras, poglądów i religii. Wyszkoliła rzeszę nauczycieli i osób praktykujących, które działają w 14 krajach, lecz jeszcze tyle zostało do zrobienia! Misją Vianny jest rozpowszechnienie tej metody uzdrawiania na całym świecie.

Cytaty z książki Theta Healing dla Zaawansowanych

Dodaj cytat z książki Theta Healing dla Zaawansowanych