Theta Healing
- P&G Editors
- 2011-08-15
- 2011-08-15
- Anna Działowska
- theta healing stibal vianna
W 1995 roku u Vianny Stibal, mamy trójki małych dzieci, zdiagnozowano raka, który w szybkim tempie niszczył jej kość udową. Wszystko, czego próbowała - począwszy od medycyny konwencjonalnej, a na alternatywnej skończywszy - zawiodło. I wtedy postanowiła wypróbować prostą technikę, którą stosowała w trakcie mediumicznych odczytów. Zafascynowana tym, że była w stanie natychmiastowo siebie uzdrowić, Vianna włączyła tę technikę do swoich sesji z klientami i okazało się, że jeden po drugim zostają oni uzdrowieni.
Vianna uzdrowiła tysiące osób, a swojej metody uczy na warsztatach od ponad 10 lat. Teraz i Ty możesz nauczyć się, w jaki sposób wprowadzić swój mózg w stan Theta i połączyć się z kreatywną energią, która porusza wszystko na tym świecie.
Książkę przeczytałam po zrobieniu kursu i muszę przyznać że wszystko miało więcej sensu. Nie twierdzę że czytelnik nie zrozumie przesłania autorki bez kursu ale zdecydowanie warto zrobić kurs przed przeczytaniem ksiązki a nie odwrotnie.Wspaniała metoda ThetaHealing polecam.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toSuper :)
Super :)
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTo nie jest zła książka,mój kłopot polega na tym,że przeczytałam ją,gdy już mi była niepotrzebna;).Po prostu sama nauczyłam się kilku rzeczy niejako intuicyjnie.
Pozdrawiam!
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKsiążka ma tę nieznośną maniere amerykańskiego poradnika,czego szczerze nie znoszę,dlatego czytając ją,"wyławiałam" sobie to,co ewentualnie mnie interesowało.
Pozdrawiam!