Falling for my Best Friend's Brother

- One Night Stand (tom 2)
- 2015-02-28
- 2015-02-28
- angielski
Aiden Taylor.
He’s devastatingly handsome, sexy, arrogant and he’s out of reach.
He’s my best friend’s brother and the one man I can’t have.
However, now that my best friend Liv is getting married, I’m seeing him more than ever.
And he’s doing things to me that are making it hard for me to forget him.
Or that night we had years ago.
The night neither of us wants to talk about.
The night I really want to talk about. We both vowed to keep our secret.
It’s just getting harder and harder to keep it to myself.
I need to come up with a plan.
And I need to come up with it now because every weekend it’s getting harder and harder to tell myself that I’m not falling for my best friend’s brother.
He’s devastatingly handsome, sexy, arrogant and he’s out of reach.
He’s my best friend’s brother and the one man I can’t have.
And he’s doing things to me that are making it hard for me to forget him.
Or that night we had years ago.
The night neither of us wants to talk about.
The night I really want to talk about. We both vowed to keep our secret.
It’s just getting harder and harder to keep it to myself.
I need to come up with a plan.
Kup Falling for my Best Friend's Brother w ulubionej księgarniPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.
Oceny książki Falling for my Best Friend's Brother
331 użytkowników ma tytuł Falling for my Best Friend's Brother na półkach głównych- Przeczytane 261
- 2015 6
- 2015 3

Opinie i dyskusje o książce Falling for my Best Friend's Brother
Nie lolecam
Nie lolecam
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toW porównaniu do części pierwszej tragedia. Bardzo mnie rozczarowało. Przez całą książkę widzimy skrzywionego i złego Aidena oraz Alice, która tylko wzdycha do niego i wspomina wszystkie spędzone chwile. Mdłe i bez wyrazu.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toDwie szalone infantylne przyjaciółki. Jeden gorący starszy brat i mnóstwo chichotów. Alice lat 22 i Liv są najlepszymi przyjaciółmi od zawsze. Liv ma starszego brata Adiena w którym Alice się podkochuje odkąd skończyła 10 lat. On jest seksowny, czarujący i niesamowicie wspaniały. I to wszystko . Nie przeczytała bym ponowie szkoda czasu.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toogolnie spoko, jak dla nie zbyt szybko i powierzchownie opisana akcja.
ogolnie spoko, jak dla nie zbyt szybko i powierzchownie opisana akcja.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTo było tak złe, że aż śmieszne. Płakałam ze śmiechu z zażenowania... Ja nie wiem co autorka ćpała przy pisaniu. Są dwie opcje albo autorka chciała ponabijać się z gatunku, albo naprawdę się jej to podobało. Pierwsza opcja jest dla mnie lepsza do przyjęcia niż ta druga.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKsiążka lepsza od poprzedniej części. Z pomysłów wariatek nie można przestać się śmiać, zemsta chłopaków słodka, jednak plemniki zawsze trzymają się razem :-).
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toJuż pierwsza część była kiepska, ale ja niestety myślałam, że druga może będzie ciut lepsza. Szkoda czasu, bardzo nie polecam.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTa książka jest po prostu zabawna i to w dobry i zły sposób.
I NIE DO KOŃCA ROZUMIEM CO TO MA NA CELU, W SZCZEGÓLNOŚCI W TEJ KSIĄŻCE.
Ta książka jest po prostu zabawna i to w dobry i zły sposób.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toAha i swoją drogą we wszystkich książkach tej autorki po za "Rhett" główni bohaterowie są od siebie dużo starsi.
I NIE DO KOŃCA ROZUMIEM CO TO MA NA CELU, W SZCZEGÓLNOŚCI W TEJ KSIĄŻCE.
Aiden. Seksowny, przystojny, inteligentny, wysportowany - jednym słowem ideał. Alice, młodsza od niego o kilka lat najlepsza przyjaciółka jego siostry. I to nie jest tu tak, że to romans potajemny. Tutaj jego siostra spiskuje z Alice by go usidlić, bo Alice jest idealną kandydatką na bratową. Obie wymyśłały intrygi jak zdobyć faceta, co nie było zbyt mądre. Ale panowie w tej książce pokazali pazurki i wymyślili odwet by pokazać im, że to wcale nie jest zabawne. Szkoła nie poszła na marne i Alice zmieniła swoje postępowanie.
Książka bardzo zabawna, i choć wiele z Was pisze że książka infantylna itp, to prawda jest taka, że dziewczyny dostały za swoje i w tym cały urok książki.
Swietnie się bawiłam czytając. Kiązka nie za długa, w sam raz na jeden wieczór.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toII część serii, która nie powinna się w ogóle zacząć, przeczytana tylko dlatego, że opis książki znaleziony w internecie jest o niebo ciekawszy niż jej wnętrze. Zdań, które nie zawierały słów "Och" jest tak mało, że zaczynam się zastanawiać, czy to autorka miała tak ubogi słownik czy tłumacz dał ciała.