Falling For My Boss

Okładka książki Falling For My Boss autorstwa J.S. Cooper
Okładka książki Falling For My Boss autorstwa J.S. Cooper
J.S. Cooper Wydawnictwo: brak wydawnictwa Cykl: One Night Stand (tom 3) literatura młodzieżowa
literatura młodzieżowa
One Night Stand (tom 3)
2015-05-16
2015-05-16
When Elizabeth Jeffries was hired for a job with her party gram company, she had no idea that her new boss Scott Taylor was going to have such an effect on her. He was a handsome flirt and he liked to push the boundaries of their office relationship. Only Elizabeth, with the guidance of her best friend, has decided to push right back. She wants Scott to know that he’s not the only one that can play games. Thus begins the ultimate game of cat and mouse. They both begin to tease and lure each other into their webs and then something explosive happens. The games go too far and Elizabeth is pushed to the limit. Scott doesn’t know what to think when he finds out Elizabeth’s big secret and the reason why she took the job. The truth causes everything to blow up, however neither one of them were to know that that wasn’t to be the last job that Elizabeth would take that would bring her back into his world.

Kup Falling For My Boss w ulubionej księgarniiPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.

Oceny książki Falling For My Boss

Opinie i dyskusje o książce Falling For My Boss

taka przyjemna książeczka w której dzieje się wszystko i nic tak naprawdę.

taka przyjemna książeczka w której dzieje się wszystko i nic tak naprawdę.

Na półkach: , , , , ,

Jak dla mnie jest nie dopracowana ta książka i jeszcze to podzielenie na części po co pytam się

114 użytkowników ma tytuł Falling For My Boss na półkach głównych

Czytelnicy Falling For My Boss przeczytali również

Dandelion Lex Martin
Dandelion
Lex Martin
Pierwsze pięćdziesiąt stron "Dearest Dandelion" to była walka o to, by nie zrobić pierwszego DNFa w tym roku. Miałam wrażenie, że ci bohaterowie mają w głowie tylko i wyłącznie seks, nic więcej. Pustka. Jakież było moje zaskoczenie, gdy odkryłam, że Dani jest świetną osobą, czułą, uczciwą, dla której życie nie zawsze było łaskawe, a Jax pod płaszczykiem swojej próżności i braku szacunku do kobiet skrywa serce, które po prostu boi się kochać. Kiedy akcja rozkręciła się na dobre ciężko było mi oderwać się od lektury. Bohaterowie, krok po kroku, otwierali się na siebie, powoli poznawali się, obdażali zaufaniem, choć nie obyło się bez uszczypliwości i wzajemnych dogryzań. Ta książka przeplata motyw sportu, z przyjaźni do miłości oraz chorobę mamy głównej bohaterki. I tutaj małe zastrzeżenie: uważam, że jeśli w książce występuje motyw nowotworu powinni być o tym wspomniane w opisie/na okładce. Dla mnie jest to bardzo wrażliwy temat, lubię być gotowa na to, co mnie czeka. Zdaje sobie jednak sprawę z tego, że mogę być w mniejszości i nie każdy będzie podchodził tak personalnie do tego wątku. Czy to spoiler? Sama nie wiem, możecie powiedzieć co o tym sądzicie. "Dearest Dandelion" okazała się być całkiem przyjemną książką, bohaterowie wiele zyskali w drugiej połowie historii. Cieszę się, że niosła za sobą coś więcej, niż tylko promowanie przygodnego seksu. Do nadrobienia mam jeszcze ostatnią część trylogii, mam nadzieję, że szybko się za nią zabiorę 😁
todomkimiejsce - awatar todomkimiejsce
Ezekiel Sara Ney
Ezekiel
Sara Ney
A prawda jest taka, że boję się Zeke’a Danielsa. Prawda jest taka, że wątpię, bym była w stanie się skoncentrować, gdy będzie siedział obok mnie. Będę się martwić o to, co myśli, co się dzieje za tymi gniewnymi oczami. Będę się martwić o to, jakie ostre, złośliwe komentarze wywarczy pod moim adresem. Oto cytat, który oddaje odczucia naszej bohaterki w kontekście całej książki. I chciałaby, i boi się. Jest zakochana, ale nie ufa sobie. Wie, że chłopak jest bardzo niebezpieczny i nie dla niej. Nie pasuje do niej, a jednak coś ją do niego ciągnie i nie może się wyrwać z tej sieci. Podoba jej się. Tylko nie chce się do tego przyznać. Walczy z tym uczuciem. A on? Zbyt ufna. Zbyt promienna jak na moją ponurość. Zbyt jasna jak na mój mrok. Zbyt dobra jak na moje zło. Tak ją widzi. I co teraz? Logiczne, że oboje są w sobie zakochani, ale oboje walczą z tym uczuciem. Nie potrafią mu ulec. Przecież to prostak, sportowiec, który ma wiele dziewczyn i nie kryje się ze swoją reputacją, delikatnie mówiąc, dość słynną... To ona o nim. I on, który uważa, że ona przyniesie mu wstyd, bo nie pasuje do tych wszystkich dziewczyn, które zna. A jednak miłość nie wybiera... Bardzo dobra historia. Podobała mi się. Jest to najlepsza część z całego cyklu. Przemiana z buraka w troskliwego faceta nie przyjdzie sama, ale kiedy wreszcie nastąpi, możemy być pewni, że będzie wierny i da jej wszystko, o czym tylko zamarzy. Czcionka ułatwia szybkie czytanie. Znowu minus za cytaty, które balansują na granicy wulgarności. Podoba mi się, że daje nadzieję na odnalezienie swojej drugiej połówki wszystkim. Jeśli ma być miłość, to ona się pojawi i nikt i nic jej nie powstrzyma. Fantastycznie, że są takie książki. Napisane lekkim, zabawnym językiem, który buduje napięcie. Bez zbędnych opisów, bez wątków, które nic nie wnoszą... Szybko się to rozwija i czytelnik pragnie dalszych części. Właśnie cały cykl powinno się czytać razem, bo oczywiście pojawiają się bohaterowie z poprzednich części i dają nam one poczucie, że ta miłość trwa. Polecam.
Bettygreen - awatar Bettygreen
Sebastian Sara Ney
Sebastian
Sara Ney
Książka z bardzo przystojnym, ale beznadziejnie upartym, aby nie powiedzieć chamskim, chłopcem. Owszem, ma on swoje zalety, ale głęboko je skrywa. No i ona - wspaniała, życzliwa, utalentowana. Pochodzą z dwóch światów, ale spotykają się i oczywiście musi zakończyć się to wielką miłością. Nie jest łatwo, ale takie wzajemne poznawanie się, zbudowanie relacji wbrew wszystkim, jest napisana bardzo przyzwoitym językiem. Książka podoba mi się z powodu ukarania pychy, a nagrodzeniu skromności. Czyż każda z nas nie marzy, że ktoś doceni jej godność, jej wartość, a nie majątek czy wygląd? Nie oceniamy nikogo po tym, jak wygląda, ani jak się zachowuje. Nie zawsze wiadomo, dlaczego dochodzi do takiej sytuacji. Czasami stoją za tym o wiele głębsze powody niż zdaje się to na pierwszy rzut oka.. Wadą są cytaty - tytuły poszczególnych rozdziałów. Najczęściej są one bardzo wulgarne, a to przecież książka adresowana do nastolatków... Opisy czasami przypominają harlekina, bo oczywiście bohaterowie muszą sobie okazać miłość. Może należało by zmienić adresata tej lektury? Jako książka dla kobiet jest jak najbardziej w porządku. Podoba mi się pomysł na całą serię, bo każdy z tych bohaterów zmieni się, dzięki miłości. Każdy z nich skrywa jakąś tajemnicę i jest inny, ale wszystkie części spaja drużyna. Są oni dla siebie ważni, pomagają sobie i jeden za drugiego w ogień by skoczył. Motyw przemiany jak najbardziej sympatyczny. Od złośliwca do lidera. A wszystko zaczęło się od jednego zakładu... Motyw ograny, opisany w wielu książkach, ale wciąż sympatyczny. Podoba mi się ta realizacja w wykonaniu autorki. Są takie książki, które czyta się wyłącznie dla rozrywki i to właśnie jedna z nich. Pikantna, ale nie wulgarna (jeszcze!),romantyczna, zabawna, ale jednocześnie z pazurem i tajemnicą. Polecam wszystkim, którzy szukają swojej drugiej połówki i są marzycielami. Warto od czasu do czasu pomarzyć o kimś, kto będzie o nas tak walczył jak Sebastian o główną bohaterkę. Do rozerwania się w tych smutnych czasach.
Bettygreen - awatar Bettygreen
Interview: Nowy Jork, Los Angeles Sandi Lynn
Interview: Nowy Jork, Los Angeles
Sandi Lynn
„Rozumiem, że moja nieobecność nie zrobiła na tobie wrażenia, bo i obecność nic nie znaczyła.” Na pierwszym planie powieści Sandi Lynn stoją bohaterowie naznaczeni trudnymi doświadczeniami oraz emocjonalnymi ranami, które odcisnęły piętno na ich codzienności. To postacie zagubione, momentami złamane przez przeszłość, a zarazem wciąż poszukujące nadziei, bliskości tudzież poczucia bezpieczeństwa. Autorka kreuje ich w sposób przystępny — są niedoskonali, popełniają błędy, lecz dzięki temu łatwo odnaleźć w nich cząstkę własnych przeżyć. Relacje między nimi rozwijają się dynamicznie, prowadząc czytelnika przez wachlarz emocji: od niepewności, poprzez napięcie, aż po momenty szczerego wzruszenia. Początkowo podchodziłam do tej książki z dużym dystansem. Przyznaję, że oceniłam ją po okładce, zakładając, iż okaże się nieudanym tworem. Tymczasem spotkało mnie pozytywne zaskoczenie — podczas lektury bawiłam się naprawdę świetnie. Choć nie jest to szczyt ambitnej, złożonej literatury obyczajowej, powieść oferuje coś równie cennego: czystą przyjemność czytania oraz lekkość narracji. Fabuła rozwija się płynnie, dzięki czemu przez historię wręcz się „przepływa”. To książka, którą można pochłonąć w jeden wieczór — idealna na moment czytelniczego zastoju, po ciężkim dniu albo w chwili, gdy potrzebujemy czegoś niezobowiązującego. Bywa przewidywalna, czasami nie sięga po głębsze znaczenia, jednak rekompensuje to humorem, emocjonalnością, a także zdolnością do wywoływania szczerego śmiechu tudzież wzruszenia. Na szczególne wyróżnienie zasługuje przystępna forma wydania — czytelna czcionka sprawia, że kontakt z tekstem jest jeszcze przyjemniejszy. Autorka prowadzi narrację lekko, jednocześnie przemycając subtelne motywacyjne akcenty. Choć bohaterowie noszą w sobie ból oraz rozczarowania, ich historia niesie delikatne przypomnienie, że nawet z najtrudniejszych momentów można wyciągnąć coś budującego. „Interview: Nowy Jork, Los Angeles” nie jest książką, która na zawsze pozostanie w pamięci jako arcydzieło literatury, niemniej trudno odmówić jej jednej kluczowej wartości — dostarcza dobrej zabawy, a ponadto pozwala na chwilę prawdziwego odprężenia. To powieść, po którą warto sięgnąć bez wygórowanych oczekiwań: nie w poszukiwaniu wielkiej głębi, lecz raczej lekkiej historii pozwalającej odetchnąć, uśmiechnąć się, a czasem zwyczajnie dać się porwać emocjom. W końcu czytanie to nie tylko refleksja czy analiza — to także radość płynąca z samego zanurzenia się w opowieści.
Emmsy - awatar Emmsy
Friend Zoned Belle Aurora
Friend Zoned
Belle Aurora
W pierwszym tomie poznajemy Tinę właścicielkę butiku, która po trudnych przejściach z przeszłości bardzo ostrożnie podchodzi do relacji i raczej trzyma ludzi na dystans. Z zewnątrz wydaje się pewna siebie i poukładana, ale im bardziej ją poznajemy, tym bardziej widać, że nosi w sobie sporo emocjonalnych traum 🥹. Z drugiej strony mamy Nika mrukliwego, zamkniętego w sobie mężczyznę, który na pierwszy rzut oka nie robi najlepszego pierwszego wrażenia. Ma w sobie coś surowego, trochę onieśmielającego, ale jednocześnie od początku czuć, że to nie jest typowo zimny bohater 😏. Ich relacja zaczyna się w bardzo nietypowy sposób. Tina widząc Nika podczas jego dymkowych przerw zauważa, że ten się nie uśmiecha, jest taki gburowaty, więc wysyła mu cukierki. No i wiecie, on ją woła do siebie i właściwie wtedy pada ten cały tytułowy friendzone. Bo ona go wcale nie chce podrywać, a chce zostać jego przyjaciółką hehehehe 🤭. Mimo że to debiut autorki napisany 13 lat temu, bawiłam się przy tej historii naprawdę świetnie. To lekki romans, ale porusza też cięższe tematy. Bardzo podobał mi się też styl autorki bo książkę czyta się lekko i naprawdę szybko. Dialogi są napisane z humorem, więc kilka razy serio się uśmiechnęłam. Dzięki temu, mimo trudniejszych tematów, całość nie jest ciężka w odbiorze i czyta się ją bardzo przyjemnie 😊. Czuć, że książka powstała kilkanaście lat temu bo sposób prowadzenia historii trochę różni się od tego do czego przyzwyczaiły nas obecne trendy, ale właśnie to miało swój urok. I ja polecam ją każdemu, kto chce wsiąść do kapsuły czasu i cofnąć się do swoich młodzieńczych lat 🤭. [współpraca reklamowa]
Wynaturka - awatar Wynaturka
oceniła na101 dzień temu
Magnat Katy Evans
Magnat
Katy Evans
Dla większości wyda się ckliwym romansem i książka na jeden wieczór. Owszem i w pewnym sensie taka jest. Jednak ja wyczuwam tu pewien jej urok. Sama historia i losy bohaterów mogłyby się oczywiście wydać "jak każdy inny romans" i w dodatku bardzo z podobną fabułą, jaką ma każda taka książka. I po części tak jest. Jednak uważam, że piękne w tej książce jest to, że ukazuje nam, że mimo pogoni za sukcesem, pieniędzy i karierą, pojawia się miłość. Pokazuje, że "rekin biznesu" - twardy i nieustraszony, pragnie w swoim życiu tak naprawdę czułości i miłości. Nie dostrzega, że słowa "nie jesteś wystarczająco dobry dla niej", zanim jeszcze stał sie biznesmenem, to tak naprawdę bzdura, bo ona w głębi duszy kocha go właśnie mimo tej całej jego "władzy". To też historia pewnego zakompelsionego chłopca, który początkowo nie wierzy w swoje możliwości, choć jest ambitny i zdolny. I poniekąd też nie rozumiejący, że pewna dziewczyna boi się tak naprawdę zakochać i jemu zaufać. Jednak w pewnym sensie ona mu pomaga, choć nie do końca sobie zdaje z tego sprawę, że swoim zachowaniem pchnęła go na "drabinę" kariery. Urok, tak mi się przynajmniej wydaje, jest też w miejscu w którym toczy się ta historia. W zatłoczonym, pełnym zgiełku i ludzi żyjącym w ciągłym pędzle- Manhattanie. To tu pojawia się mała iskierka nadziei, że Nowy York, nie jest tak do końca "zepsutym" miastem i jest gotowe przyjąć odrobinę przyjaźni i miłości. I jest jeszcze coś: że mimo przeszkód, jakie się pojawiają można znaleźć rozwiązanie, a nawet czasem jakiś problem potrafi się wkrótce sam rozwiązać.
Magdalena - awatar Magdalena
oceniła na101 rok temu