Sekret. Nauki na każdy dzień

- The Secret Daily Teachings
- 2015-05-05
- 2015-05-05
- Jarosław Wildecki
Książka, która po bestsellerowych Sekrecie i Bohaterze stanowić będzie inspirację w każdej dziedzinie życia...
Zrób następny krok...
Sekret podaje jasne zasady życia w zgodzie z naturalnymi prawami Wszechświata, ale zadanie każdego człowieka polega na tym, by wcielić je w ŻYCIE.
W Naukach na każdy dzień Rhonda Byrne dzieli się z Tobą swoją wiedzą, intuicją i mądrością, które pozwolą Ci żyć w harmonii z prawami rządzącymi wszystkimi istotami ludzkimi, abyś mógł się stać panem własnego życia.
Dzięki potężnym prawdom Sekretu poszerzysz swoją znajomość prawa przyciągania w sposób wykraczający poza najśmielsze wyobrażenia. Więcej radości, więcej dostatku, więcej szczęścia - w każdym dniu roku.
Kup Sekret. Nauki na każdy dzień w ulubionej księgarni
Oceny książki Sekret. Nauki na każdy dzień
346 użytkowników ma tytuł Sekret. Nauki na każdy dzień na półkach głównych- Chcę przeczytać 221
- Rozwój osobisty 6
- Książka 2
- 2018 2
- Poradniki 2

OPINIE i DYSKUSJE o książce Sekret. Nauki na każdy dzień
Książka która pokazuje jak doceniać to co mamy i ile mamy rzeczy za które możemy być wdzięczni. Mówi o wdzięczności w życiu codziennym o tym jak przekierowywać swoje myśli. Jest to przydatny "poradnik" każdemu w szczególności jest to książka dla osób które lubią narzekać, nic ich nie cieszy lub na chwilę i myślą że rzeczy materialne sprawią że poczują się szczęśliwi. Powiedziała bym nawet że jest to poradnik jak żyć lepiej, radośniej, czerpać z tego życia. Po przeczytaniu jej zmienia się nasze myślenie, jesteśmy bardziej ożywieni i przede wszystkim szczęśliwi. Warto także do niej wracać.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toJedni wypoczywają. Inni pracują, a jeszcze inni zastanawiają się, co ze sobą zrobić...
A może robisz coś, co nie do końca sprawia Ci przyjemność?
🗝️ Kluczem do Twojego szczęścia jest "Sekret".
Nie wiesz czym jest sekret? Przybliżę Ci go w skrócie bez spoilerowania.
🗝️ Sekret to recepta na szczęście, której clue jest MYŚLENIE 💭, a dokładniej jego zmiana⏳
Przestawienie się na inne tory.
Nowe wyzwanie=poproś+uwierz+otrzymaj 🫰🫶 Po prostu. Wyraź to głośno! 💬
Uwierzcie, że odkąd mam ją w rękach, zmieniło się wiele. Ta książka to skarb i obowiązkowa pozycja w każdej biblioteczce 🗝️📚
Wszystko zaczyna się od książki "Sekret" autorstwa Rhondy Byrne.
🗨️ Książkę znalazłam w jednej z gdańskich książkochatek i bardzo chciałam się podzielić opinią o tej wspaniałej pozycji ❤️
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toCzujesz czasem niedosyt i wydaje Ci się, że jednak nie jesteś w tym miejscu, co trzeba?
A może robisz coś, co nie do końca sprawia Ci przyjemność?
🗝️ Kluczem do Twojego szczęścia jest "Sekret".
Nie wiesz czym jest sekret? Przybliżę Ci go w skrócie bez spoilerowania.
🗝️ Sekret to recepta...
Genialna
Codziennie jedna myśl dodająca coś pięknego do życia
Genialna
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toCodziennie jedna myśl dodająca coś pięknego do życia
Krótkie zdania, które pozwalają naszym myślom wrócić na właściwe tory. Polecam.
Krótkie zdania, które pozwalają naszym myślom wrócić na właściwe tory. Polecam.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toDla mnie ciężka do przeczytania, nie mój klima. Na siłę bądź radosny i uśmiechnięty, nawet jeśli tego w danym momencie nie odczuwasz. Bije sztucznością, a nie prawdziwym życiem.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPolecam wszystkim, którzy chcą zmienić życie i myślenie.
Polecam wszystkim, którzy chcą zmienić życie i myślenie.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toNo cóż... to nie książka. To spis, zbiór jakichś złotych myśli. Myśli, które powtarzają się w kółko co kilka stron tylko w innym wydaniu lub kontekście. Można by je skrócić o jedną czwartą i skrócić męki. Chciałam kupić SEKRET, a przez pomyłkę zamówiłam TO. Chyba zabieg specjalny wydawcy, bo okładka łudząco podobna do pierwszego, jak się okazuje SEKRETU, który się dobrze sprzedawał, więc machnęli jeszcze z tą samą okładką inne produkty dla nachapania kasy. No i teraz hmm... czekam aż ktoś znajomy będzie miał urodziny :P żeby dać w prezencie. Najlepiej żeby ten ktoś był trochę nawiedzony, albo najlepiej żeby był w sekcie :P albo żył w jakiejś bańce pozytywności do zrzygania i mielił codziennie swoje myśli i unosił się nad ziemią w nirwanie.. bo takie dziwne pierdoły nie wiem kto mocno stąpający po ziemi w ogóle czyta. I w ogóle po co wydaje się takie zbiory myśli? No cóż, kolejne doświadczenie. Według tego zbioru powinnam być za wszystko "wdzięczna", więc jestem wdzięczna ...że nie wydałam na to ostatnich pieniędzy, tylko coś mi jeszcze zostało :P
No cóż... to nie książka. To spis, zbiór jakichś złotych myśli. Myśli, które powtarzają się w kółko co kilka stron tylko w innym wydaniu lub kontekście. Można by je skrócić o jedną czwartą i skrócić męki. Chciałam kupić SEKRET, a przez pomyłkę zamówiłam TO. Chyba zabieg specjalny wydawcy, bo okładka łudząco podobna do pierwszego, jak się okazuje SEKRETU, który się dobrze...
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toWspaniała książka zawierająca 365 myśli, nauk, swoistych przykazań od autorki, jak być szczęśliwym, żyć w harmonii ze sobą i innymi, co robić, żeby żyć szczęśliwie. Napisana przestępntm językiem,czyta się ją bardzo szybko.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toJa jestem pewna, że będę do niej wracać niejednokrotnie i stosować nauki w niej zawarte.
Inspirujące, pozytywne, pełne ciepła sentencje i rady, które wzruszają motywują do działania i wiele uczą.
Książka jest solidnie i przepięknie wydana - wręcz zdobi półkę :)
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKsiążka jest solidnie i przepięknie wydana - wręcz zdobi półkę :)
Dostałam w prezencie musiałam więc przeczytać. Płytka, pobieżna, nieinteresująca. Nie wciągnęła mnie ani nie zmusiła do przemyśleń. Nic na to nie poradzę, że mi się nie spodobała. Każdy jednak powinien sam sobie wyrobić osąd.