Sekret. Nauki na każdy dzień

Jarosław Wildecki

Kup Sekret. Nauki na każdy dzień w ulubionej księgarnii

Oceny książki Sekret. Nauki na każdy dzień

OPINIE i DYSKUSJE o książce Sekret. Nauki na każdy dzień

Książka która pokazuje jak doceniać to co mamy i ile mamy rzeczy za które możemy być wdzięczni. Mówi o wdzięczności w życiu codziennym o tym jak przekierowywać swoje myśli. Jest to przydatny "poradnik" każdemu w szczególności jest to książka dla osób które lubią narzekać, nic ich nie cieszy lub na chwilę i myślą że rzeczy materialne sprawią że poczują się szczęśliwi. Powiedziała bym nawet że jest to poradnik jak żyć lepiej, radośniej, czerpać z tego życia. Po przeczytaniu jej zmienia się nasze myślenie, jesteśmy bardziej ożywieni i przede wszystkim szczęśliwi. Warto także do niej wracać.

Jedni wypoczywają. Inni pracują, a jeszcze inni zastanawiają się, co ze sobą zrobić...
Czujesz czasem niedosyt i wydaje Ci się, że jednak nie jesteś w tym miejscu, co trzeba?
A może robisz coś, co nie do końca sprawia Ci przyjemność?
🗝️ Kluczem do Twojego szczęścia jest "Sekret".
Nie wiesz czym jest sekret? Przybliżę Ci go w skrócie bez spoilerowania.
🗝️ Sekret to recepta na szczęście, której clue jest MYŚLENIE 💭, a dokładniej jego zmiana⏳
Przestawienie się na inne tory.
Nowe wyzwanie=poproś+uwierz+otrzymaj 🫰🫶 Po prostu. Wyraź to głośno! 💬
Uwierzcie, że odkąd mam ją w rękach, zmieniło się wiele. Ta książka to skarb i obowiązkowa pozycja w każdej biblioteczce 🗝️📚
Wszystko zaczyna się od książki "Sekret" autorstwa Rhondy Byrne.
🗨️ Książkę znalazłam w jednej z gdańskich książkochatek i bardzo chciałam się podzielić opinią o tej wspaniałej pozycji ❤️

A może robisz coś, co nie do końca sprawia Ci przyjemność?
🗝️ Kluczem do Twojego szczęścia jest "Sekret".
Nie wiesz czym jest sekret? Przybliżę Ci go w skrócie bez spoilerowania.
🗝️ Sekret to recepta...

71 użytkowników ma tytuł Sekret. Nauki na każdy dzień na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Sekret. Nauki na każdy dzień

Rhonda Byrne
Rhonda Byrne
Australijska pisarka, producentka, znana najbardziej z opublikowania swojej książki i współautorskiego filmu "Sekret", sprzedanych w ponad 6 milionach egzemplarzy. Książka i jak film odniosły wielki sukces komercyjny na świecie, przybliżając czytelnikom i widzom, prawo przyciągania, które ogólnie można scharakteryzować jako siłę opartą na ludzkiej wierze w sukces lub porażkę. Książka jak i film, oparte są na psychologicznej, filozoficznej wiedzy na temat ludzkiej świadomości.

Cytaty z książki Sekret. Nauki na każdy dzień

Dodaj cytat z książki Sekret. Nauki na każdy dzień