Listy od przyjaciela

Okładka książki Listy od przyjaciela Anthony Robbins
Okładka książki Listy od przyjaciela
Anthony Robbins Wydawnictwo: nauki społeczne (psychologia, socjologia, itd.)
nauki społeczne (psychologia, socjologia, itd.)
Wydawnictwo:
2015-02-18

Patronaty LC

Książki autora

To taka krótka książeczka, że bardziej broszurka ;) ale podobno autor udostępnił ją za darmo - to bardzo na plus. Wprawdzie nie ma tutaj (dla mnie) nic bardzo odkrywczego, ale to pozytywna książeczka, więc nie mam poczucia straty czasu itp. Z resztą czasem nawet jakieś sformułowanie trochę inne albo przykłady potrafią sprawić, że coś zostanie (albo utrwali) się w głowie. Więc ogólnie można przeczytać, a jak ktoś mało czytał pozytywnych/motywacyjnych książek, to tym bardziej.

(przeczytana/wysłuchana: 13.11.2022)
4+/5 [8/10]

Dobra książką, którą można przeczytać. Najlepiej w empiku. Nie stracimy wiele czasu ani pieniędzy.

Według mnie autor w mistrzowski sposób zachęca do samorozwoju. Książka na pewno w jakimś stopniu pomoże w ciężkich chwilach. Jest to w pewnym sensie streszczenie "Obudź w sobie olbrzyma" dlatego serdeczniej polecam przeczytać więcej jego książek i dążyć do bycia lepszym

Książkę oceniam jako bardzo słabą. Kilka dobrze brzmiących historyjek o ludziach sukcesu, kilka cytatów z Biblii i z tradycji buddyjskiej, parę ćwiczonek i... człowiek jest jak nowy! Tak to nie działa...

Książka daje do myślenia, pozwala popatrzeć na siebie inaczej, daje wyzwania, bardzo motywuję do działania i do zmiany życia na lepsze. Polecam ją każdemu, a w szczególności osobą, które nie wiedzą jak ruszyć z miejsca i zawalczyć o swoje szczęście.

Tony Robbins w pigułce. Niewielka książka rozdawana przez niego za free razem z podarkami na dzien dziekczynienia, a zawierajaca kluczowe rzeczy o motywacji ktorych uczy na codzien. Prawie wszystko juz wiedzialem, ale i tu : repetition is mother of skills

• Przeczytane
  • Chcę przeczytać