W króliczą norę nieco głębiej czyli przepis na Crowdfunding

- poradniki
- e-book
- 2014-09-16
- 2014-09-16
Ze wstępu:
W dobie Internetu wszystkie informacje, których potrzebujemy możemy znaleźć w sieci. Zdarza się, że wyszukiwanie online może być wyzwaniem, bo nie wiemy jak szukać i gdzie szukać. A jeśli już wiemy, spokojnie możemy utonąć w oceanie informacji. Dlatego chcę się z Wami podzielić podstawowymi informacjami i własnym doświadczeniem. Ma być lekko, przyjemnie i bez wysokolotnej literatury i wcale nie dlatego, że zamierzam być jednostronna, ale zakładam, być może błędnie, że drugą stronę "medalu" i poczucie iż coś może być bardzo ciężkie, pracochłonne w wykonaniu, każdy ma już za sobą.
Ponieważ jest to moja praca puszczam ten "booklet" za niewielką opłatą. Uważam, że warto się dzielić swoimi doświadczeniami z innymi, może komuś się one przydadzą, natomiast nie musi to być sprzedawane za jakąś wielką sumę.
Na ewentualne dodatkowe pytanie a propos tego tekstu bardzo chętnie odpowiem mailowo. Podane poniżej linki są nieaktywne ze względu na formę tekstu. Nadal jednak można je kopiować.
Tekst poniżej oczywiście nie gwarantuje 100% sukcesu, ale mam nadzieję, że ułatwi proces realizacji Waszego celu. Moja praca odnosi się do publikacji, ale zasady do wszystkich projektów są bardzo podobne, jak nie te same.
Przede wszystkim, powodzenia w Waszych przedsięwzięciach i projektach. Jakkolwiek by się to nie skończyło, to warto spełniać swoje marzenia, dążyć do celu, a rezultat może nas miło zaskoczyć.
Kup W króliczą norę nieco głębiej czyli przepis na Crowdfunding w ulubionej księgarni
Oceny książki W króliczą norę nieco głębiej czyli przepis na Crowdfunding
12 użytkowników ma tytuł W króliczą norę nieco głębiej czyli przepis na Crowdfunding na półkach głównych- Przeczytane 7

OPINIE i DYSKUSJE o książce W króliczą norę nieco głębiej czyli przepis na Crowdfunding
Z pewnością przydatna.
Z pewnością przydatna.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toz reguły nie czytuję książek o tematyce s-f ale czasem coś przyciągnie oko, zainteresuje wstęp, okładka i z tą książką tak było. I nie żałuję, S-f w niestandartowym przekazie, zaskakujące,pełne matafor, zmusza do zastanowienia. Polecam
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toAutorka dzieli się z nami praktycznymi poradami jak znaleźć pieniądze na wydanie książki.
Do lektury w zasadzie, nie trzeba zachęcać, a tym bardziej tworzyć rozbudowanych reklam, skoro Joanna Piłatowicz mogąca poszczycić się literackim dorobkiem pragnie zdradzić jak to zrobić, możemy być pewni 100% sukcesu.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toW dzisiejszych czasach gdy coraz więcej osób chce odważyć się, i spróbować przedstawić światu twórczość własną, która niejednokrotnie spędziła masę czasu w szufladzie, książka zdaje się bezcenna.
No zdziwiło mnie to że ktoś napisał książkę na taki temat , jak sfinansować swoją książkę. Może się przydać.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toSzukasz metody sfinansowania swojego projektu? Jak sfinalizować wydanie własnej książki? Na książka na pewno będzie dla Ciebie bardzo pomocna w realizowaniu tego celu!!!!! Polecam