Najnowsze artykuły
ArtykułyMilion euro dla pisarki i burza w branży. Nagroda „Aena de Narrativa“ rozpala emocje
LubimyCzytać7
Artykuły„Kawa z Mistrzem Zbrodni” – wygraj spotkanie z Wojciechem Chmielarzem z okazji Światowego Dnia Książki
LubimyCzytać11
Artykuły"Przejścia. Którędy do miłości" Natalii de Barbaro. Mamy dla Was 40 egzemplarzy książki!
LubimyCzytać3

- Family
- 2008-01-01
- 2008-01-01
- Krzysztof Jasiński
Nieubłaganie zbliża się termin rozprawy dotyczącej napaści Margie Madden. Czy Caty Hart i Dayne Matthews będą umieli zmierzyć się z niedoszłą morderczynią i atakującymi ich z każdej strony paparazzi Czy Dayne mimo świadomości, że żyją z Katy na dwóch zupełnie nieprzystających do siebie światach, znajdzie sposób, by zatrzymać ukochaną u swego boku Czy John Baxter zdobędzie się na odwagę i poinformuje swoje dzieci, że ich najstarszym bratem jest największy gwiazdor Hollywood. Rodzina to kontynuacja sagi rodziny Baxterów i czwarta po Sławie, Przebaczeniu i Odnalezionym, część serii Pierworodny, na którą składa się jeszcze tom: Na zawsze.
Kup Rodzina w ulubionej księgarnii
- Obyczajowe 2
- Kingsbury Karen 2
- Rodzina Baxterów 2
- 2012 2
Tagi i tematy do książki Rodzina

Karen Kingsbury
Karen Kingsbury mieszka w stanie Waszyngton, z mężem Donem i sześciorgiem dzieci (wśród nich troje adoptowanych z Haiti).
Ma na swoim koncie już ponad siedem milionów sprzedanych książek. Wśród nich także dotyczące kwestii niezwykle delikatnej za oceanem, mianowicie ataku na World Trade Center.
Napisała ponad 30 książek, z których większość biła rekordy sprzedaży, a ponadto stawała się kanwą dla scenariuszy filmowych. Kingsbury w swym pisarstwie mocno akcentuje wartości oparte na silnej więzi z Bogiem oraz miłości między ludźmi. To proza o uczuciach, nadziei i wierze.

OPINIE i DYSKUSJE o książce Rodzina
Tak jak wszystkie książki z tej serii; lekkie czytadełko do szybkiego czytania.
Tak jak wszystkie książki z tej serii; lekkie czytadełko do szybkiego czytania.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKrzepiąca seria. Nie ma rzeczy niemożliwych dla tych, którzy ufają Bogu.
Krzepiąca seria. Nie ma rzeczy niemożliwych dla tych, którzy ufają Bogu.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toJak tu nie lubić Baxterów?? Po prostu się nie da! Stają się częścią Twojej (mojej) rodziny. Nie wiem jak przeżyję moment, gdy przeczytam już całą serię.
W tej podobało mi się wszystko :D
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toW tej podobało mi się wszystko :D
Cała seria po prostu rewelacyjna :)
Cała seria po prostu rewelacyjna :)