Rush

Okładka książki Rush autora Eve Silver, 9780062192134
Okładka książki Rush
Eve Silver Wydawnictwo: Katherine Tegen Books Cykl: GRA (tom 1) fantasy, science fiction
GRA (tom 1)

Ta książka nie została jeszcze oceniona NIE MA JESZCZE DYSKUSJI

Bądź pierwszy - oceń książkę

Kup Rush w ulubionej księgarnii

Oceny książki Rush

Ewidentnie nie jestem targetem. Rozkminy nastolatków mam już za sobą. Postacie płaskie, opisy przydługie, nieciekawa fabuła.

Nic szczegół

Nic szczegół

Podchodząc do lektury tej książki nie miałem żadnych oczekiwań. Jednak czuję się pozytywnie zaskoczony lekkością z jaką się czyta. Fabuła rozwija się stopniowo jednak potrafi utrzymać poczucie zaciekawienia. Na minus muszę wspomnieć, że czuć iż jest to pierwszy tom większej historii przez co samo zakończenia pozostawia poczucie niedosytu.

440 użytkowników ma tytuł Rush na półkach głównych
110 użytkowników ma tytuł Rush na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Rush

Okładka książki The Mammoth Book of Paranormal Romance C.T. Adams, Ilona Andrews, Kelley Armstrong, Anya Bast, Meljean Brook, Rachel Caine, Cathy Clamp, Alyssa Day, Lori Devoti, Jeaniene Frost, Lynda Hilburn, Allyson James, Dina James, Jean Johnson, Sherrilyn Kenyon, Holly Lisle, Sara Mackensie, Cheyenne McCray, Catherine Mulvany, Mary Jo Putney, Michelle Rowen, Eve Silver, Maria V. Snyder, Carrie Vaughn, Anna Windsor

Cytaty z książki Rush