Zdrowie na własne życzenie (Tom 1)

Okładka książki Zdrowie na własne życzenie (Tom 1) autora Józef Słonecki, 9788392192275
Okładka książki Zdrowie na własne życzenie (Tom 1)
Józef Słonecki Wydawnictwo: Biosłone zdrowie, medycyna
zdrowie, medycyna
2011-12-15
2011-12-15
9788392192275

Kup Zdrowie na własne życzenie (Tom 1) w ulubionej księgarnii

Oceny książki Zdrowie na własne życzenie (Tom 1)

OPINIE i DYSKUSJE o książce Zdrowie na własne życzenie (Tom 1)

Wyjaśnia jak funkcjonuje ludzki organizm, co na niego wpływa. Nie z wszystkim się zgadzam (pisząc tę opinię ponad 10 lat po lekturze serii i ciągłym pogłębianiu wiedzy w temacie),niemniej była to pierwsza pozycja, która zainteresowała mnie tematem, otworzyła oczy (już nie da się ich zamknąć..),podsunęła pytania do dalszego poszukiwania. Dla mnie bardzo cenna (otwarcie oczu -> pozbycie się problemów, które miały się pogłębiać i które lekarze zapowiedzieli mi do końca życia jako nieuleczalne) dlatego mam do niej wielki sentyment.

Ty jesteś jak zdrowie,

Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie,

Kto cię stracił. (...)..... Książka o miksturze oczyszczającej.

Ty jesteś jak zdrowie,

Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie,

Kto cię stracił. (...)..... Książka o miksturze oczyszczającej.

W książce jest naprawdę wiele cennych porad, których stosowanie, moim skromnym zdaniem, nie zaszkodzi, a może bardzo pomóc, jeśli ktoś chce wziąć zdrowie w swoje ręce i w naturalny sposób zadbać o siebie. Sama wiele takich wskazówek wcieliłam w życie i jestem zadowolona z efektów. Nie mniej jednak sposób, w jaki książka jest napisana, pozostawia wiele do życzenia (żeby nie powiedzieć, że jest fatalny...). Autor jest apodyktyczny do tego stopnia, że jest w stanie zrazić każdego czytelnika. Niestety, taki styl pisania uwalnia u czytelników automatyczną blokadę i większość zapewne nawet nie sięgnie po następny tom. A szkoda, bo część wskazówek jest naprawdę "fajna". Mniej pychy, więcej pokory, Panie Słonecki! Tak to się niestety kończy jak sodówka do głowy uderzy. Szkodaaaa, wielka szkodaaaa...

101 użytkowników ma tytuł Zdrowie na własne życzenie (Tom 1) na półkach głównych
23 użytkowników ma tytuł Zdrowie na własne życzenie (Tom 1) na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Zdrowie na własne życzenie (Tom 1)

Cytaty z książki Zdrowie na własne życzenie (Tom 1)

Dodaj cytat z książki Zdrowie na własne życzenie (Tom 1)