Tytus Romek i A'Tomek. Księga XIV. Tytus uczniem

Okładka książki Tytus Romek i A'Tomek. Księga XIV. Tytus uczniem autora Henryk Chmielewski, 9788376487762
Okładka książki Tytus Romek i A'Tomek. Księga XIV. Tytus uczniem
Henryk Chmielewski Wydawnictwo: Prószyński i S-ka Cykl: Tytus, Romek i A'Tomek (tom 14) Seria: Tytus, Romek i A'Tomek literatura dziecięca
literatura dziecięca
Tytus, Romek i A'Tomek (tom 14)
Tytus, Romek i A'Tomek
2009-01-01
1984-01-01

Kup Tytus Romek i A'Tomek. Księga XIV. Tytus uczniem w ulubionej księgarnii

Oceny książki Tytus Romek i A'Tomek. Księga XIV. Tytus uczniem

OPINIE i DYSKUSJE o książce Tytus Romek i A'Tomek. Księga XIV. Tytus uczniem

XIV księga bardzo udana z resztą tak jak wszystkie inne i bardzo pouczająca 😊 szkoda ze nie ma następcy Papcia Chmiela 😊

Tytus nigdy nie przestanie mnie fascynować.

Tytus nigdy nie przestanie mnie fascynować.

Kolejna przegenialna księga Tytusa, również czytana wielokrotnie. Chyba w niej najbardziej utożsamiałem się z Tytusem, bo występował jako uczeń (jeszcze nie znałem księgi poprawkowej).

Absurdalny humor papcia zaczyna objawiać się w pełni - fioł wyrastający na głowie? Tego jeszcze nie grali 😸. Tytus daje się poznać jako miłośnik sportu i dyskotek (co później zostanie jeszcze rozwinięte). Genialne rysunki, z dopracowanymi tłami, większa gama emocji postaci. Szkoła projektu papcia chyba nigdy nie powstała 😸

Zadanie matematyczne, które Tytus rozwiązuje przy pomocy spółdzielni komputerowej, jest nie do rozwiązania... bo jest zmyślone 😸

Paragraf 345 KK to... czynna napaść żołnierza na przełożonego.

Jedna gwiazdka mniej za wydanie. To jest reprint z pierwszego, jednak redaktorzy serii nie postarali się od dobry gzemplarz i kolory są tutaj przesunięte. Powinni brać przykład z wydawnictwa Ongrys, oni wiedzą jak to się robi. Taka doskonała księga, tak fatalnie wydana 😿

710 użytkowników ma tytuł Tytus Romek i A'Tomek. Księga XIV. Tytus uczniem na półkach głównych
311 użytkowników ma tytuł Tytus Romek i A'Tomek. Księga XIV. Tytus uczniem na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Tytus Romek i A'Tomek. Księga XIV. Tytus uczniem

Okładka książki Zaczarowana zagroda Alina Centkiewicz, Czesław Centkiewicz, Agnieszka Żelewska
Zaczarowana zagroda Alina Centkiewicz, Czesław Centkiewicz, Agnieszka Żelewska
Okładka książki Przez różową szybkę Jan Marcin Szancer (ilustrator), Ewa Szelburg-Zarembina
Przez różową szybkę Jan Marcin Szancer (ilustrator), Ewa Szelburg-Zarembina
Okładka książki Przygody Koziołka Matołka. Księga 2 Kornel Makuszyński, Marian Walentynowicz
Przygody Koziołka Matołka. Księga 2 Kornel Makuszyński, Marian Walentynowicz

Cytaty z książki Tytus Romek i A'Tomek. Księga XIV. Tytus uczniem

Henryk Chmielewski Tytus Romek i A'Tomek. Księga XIV. Tytus uczniem Zobacz więcej