W kadrze. Rozważania na temat wyobraźni fotografa

- poradniki
- Within the frame : the journey of photographic vision
- 2009-10-26
- 2009-10-26
- 978-83-7579-092-4
- Wojciech Tkaczyński
David duChemin jest miłośnikiem fotografii i doświadczonym podróżnikiem przez duże P. W swojej książce W kadrze przedstawia zbiór własnych zdjęć oraz przemyślenia, które przybliżają temat kadrowania w fotografii. znajdziemy tutaj nie tylko informacje o sprzęcie czy parametrach ustawień, ale również bardzo interesująco potraktowane kwestie inspiracji w fotografii oraz opowiadania historii w jednym ujęciu.
Kup W kadrze. Rozważania na temat wyobraźni fotografa w ulubionej księgarni
Oceny książki W kadrze. Rozważania na temat wyobraźni fotografa
180 użytkowników ma tytuł W kadrze. Rozważania na temat wyobraźni fotografa na półkach głównych- Chcę przeczytać 104
- Fotografia 21
- Fotografia 3
- Foto 2
- . chcę w prezencie 🎁 . 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce W kadrze. Rozważania na temat wyobraźni fotografa
Ciekawe fotografie i interesujące opisy doznań z podróży. Znajdziemy kilka dobrych rad, nie tylko fotograficznych, ale także poświęconych etyce z=fotografowania innych kultur z szacunkiem, czy fotografii w różnych kontekstach (np. język czy jedzenie). Znajdziemy kilka rad i pomysłów które mogą nas zainspirować. Oczywiście piękne zdjęcia podziałają na wyobraźnię każdego czytelnika. Sporym minusem jest jednak lanie wody które osiągnęło tutaj poziom daleko wykraczający poza wszelką tolerancję. Nie powiem, warto przejrzeć książkę, zadumać się nad niejedną fotografią, jednak trzeba mieć poprawkę na wywody autora. Może jednak w fotografii ważniejsze są obrazy niż słowa?
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo tokilka ciekawych uwag można wyłapać z książka, a poza tym fajny album z fajnymi zdjęciami
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toŁadnie wydana ale o wszystkim i o niczym. Kompletnie nic z niej nie wynika. Szkoda czasu. No, chyba że do pooglądania zdjęć w toalecie.