Batman 5/1996

Okładka książki Batman 5/1996 autora Jim Aparo, Chuck Dixon, Doug Moench, Graham Nolan, 12308447
Okładka książki Batman 5/1996
Katarzyna Rustecka

Kup Batman 5/1996 w ulubionej księgarnii

Oceny książki Batman 5/1996

OPINIE i DYSKUSJE o książce Batman 5/1996

Wbrew obrazkowi Jan Paweł spuszczał wpierdziel już Bane'owi. Godne zamykanie serii.

No i nie można zapominać, że za dzieciaka byłem wielkim fanem komiksów!
Batman, Supermen i inni wchodzili jak złoto.
Z tego co widzę sporo osób oprócz książek wrzuca oceny komiksów i poezji, więc ja też tak będę robił :)
To pozycja z mojej półki "różności", wrzucam tu te setki książek które przeczytałem w życiu w latach 2000-2019.

No i nie można zapominać, że za dzieciaka byłem wielkim fanem komiksów!
Batman, Supermen i inni wchodzili jak złoto.
To pozycja z mojej półki "różności", wrzucam tu te setki książek które...

Z PUDŁA WYGRZEBANE, CZ CXLI

Batman (Jean Paul Valley) zaprowadza coraz brutalniejsze porządki w Gotham, szykując się do kolejnej konfrontacji z Bane’em, który złamał kręgosłup Wayne’owi. Tymczasem Robin przeżywa rozterki nie potrafiąc się odnaleźć w nowej rzeczywistości, w której nowym Batman już go nie potrzebuje, a stary zabronił mu walczyć z Bane’em…

Niby na ten zeszyt Batmana złożył się m.in. Batman 500 i można by sądzić, że tak jubileuszowy komiks zaprezentuje wysoki poziom, w rzeczywistości twórcy dają nam jedynie przeciętną historię, kolejna opowieść o Nietoperzu jakich wiele. Wprawdzie seria Knighfall jest jedną z najbardziej cenionych w historii przygód Batmana, ale na pewno nie takie zeszyty zadecydowały o jej sukcesie.

Rysunkowo jest dobrze, przynajmniej do połowy, ale nie wiele to zmienia i pozostaje tylko rozczarowanie.

Tylko dla fanów.

Z PUDŁA WYGRZEBANE, CZ CXLI

Niby na ten zeszyt...

40 użytkowników ma tytuł Batman 5/1996 na półkach głównych
21 użytkowników ma tytuł Batman 5/1996 na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Batman 5/1996

Okładka książki Batman. Ziemia niczyja. Ostatnia gra (Tom 7) Jim Balent, Chuck Dixon, Dale Eaglesham, Dennis O'Neil, Greg Rucka
Okładka książki Batman. Ziemia niczyja. Kolej podziemna (Tom 6) Steven Barnes, Mike Deodato Jr., Chuck Dixon, Dale Eaglesham, Paul Gulacy, Larry Hama
Okładka książki Batman. Ziemia niczyja. Owoce ziemi (Tom 5) Chuck Dixon, Staz Johnson, Dan Jurgens, Scott McDaniel, Dennis O'Neil, Greg Rucka
Okładka książki Nightwing: Rycerz w Blüdhaven Chuck Dixon, Scott McDaniel
Nightwing: Rycerz w Blüdhaven Chuck Dixon, Scott McDaniel
Okładka książki Robin: Tim Drake Compendium 1 Norm Breyfogle, Chuck Dixon, Alan Grant
Robin: Tim Drake Compendium 1 Norm Breyfogle, Chuck Dixon, Alan Grant
Okładka książki Punisher Epic Collection: Układanka Jigsawa Mike Baron, Chuck Dixon, Neil Hansen, C.J Henderson, Bill Reinhold, Jack Slamn, Mark Texeira, Gregory Wright
Okładka książki Batman: Ziemia Niczyja. Walka o Gotham (Tom 3) Jim Aparo, Mark Buckingham, Chuck Dixon, Alan Grant, William Rosado, Greg Rucka

Okładka książki Batman 2/1994 Norm Breyfogle, Alan Grant
Batman 2/1994 Norm Breyfogle, Alan Grant
Okładka książki Batman 5/1995 Chuck Dixon, Tom Mandrake, Michael Netzer
Batman 5/1995 Chuck Dixon, Tom Mandrake, Michael Netzer
Okładka książki Batman 1/1996 Jim Aparo, Chuck Dixon, Doug Moench, Graham Nolan
Batman 1/1996 Jim Aparo, Chuck Dixon, Doug Moench, Graham Nolan
Okładka książki Mega Marvel #16: Kapitan Ameryka Ron Garney, John Kalisz, Scott Koblish, Mark Waid
Okładka książki Batman 12/1995 Jim Aparo, Chuck Dixon, Doug Moench, Graham Nolan
Batman 12/1995 Jim Aparo, Chuck Dixon, Doug Moench, Graham Nolan
Okładka książki Batman Powraca Steve Erwin, Dennis O'Neil