Wtargnięcie

00:00 /00:00

Kup Wtargnięcie w ulubionej księgarnii

Oceny książki Wtargnięcie

OPINIE i DYSKUSJE o książce Wtargnięcie

Książka ciekawa, tak naprawdę pierwsza, którą przeczytałam w takiej tematyce. Momentami trzymająca w napięciu, z wieloma fajnymi opisami. Autorka płynnie przechodziła między fabułą, wplatając poboczne wątki. Końcówka książki nieco mnie rozczarowała. Spodziewałam się po niej czegoś bardziej spektakularnego.

Niewiele mozn sie spodziewać po tego typu literaturze. Nic specjalnego, ostatnie 100 stron bardzo nużcych. Jednak sensacja, kryminał, to bardzo wymagające gatunki. 99% tego rodzaju twórczości, to nudny szmelc.

Który pomyślał, że (stary) kocur może być bronią straszniejszą od noża w ręku siłacza sumo. Poza tym - kilka dziwnych osobowości, niektóre już paskudne, o innych jeszcze nie wiemy czemu mają odchylenia; mimo, że to już 150 - ze wszystkich 450 stron wciąż nie wiadomo o co tak naprawdę chodzi... I trochę za dużo tych wykładów medycznych, zwłaszcza że tematyka trudna a taka, że trzeba wierzyć na słowo. Momentami nienatrętnie ale pojawia się myśl, że autorka książką spełnia zadania bohaterki mającej sławić i promować cudowny lek, i przy okazji nowatorskie sposoby leczenia psychiki.

584 użytkowników ma tytuł Wtargnięcie na półkach głównych
199 użytkowników ma tytuł Wtargnięcie na półkach dodatkowych