Co się przydarzyło tej małej dziewczynce?

Okładka książki Co się przydarzyło tej małej dziewczynce? autora Åsa Lantz, 9788377996744
Logo Lubimyczytac Patronat
Logo Lubimyczytac Patronat
Okładka książki Co się przydarzyło tej małej dziewczynce?
Åsa Lantz Wydawnictwo: Świat Książki Cykl: Genesis (tom 1) kryminał, sensacja, thriller
kryminał, sensacja, thriller
Genesis (tom 1)
Vart tog den söta lilla flickan vägen
2012-03-21
2012-03-21
Elżbieta Ptaszyńska-Sadowska

Posłuchaj fragmentu
00:00 /00:00

Kup Co się przydarzyło tej małej dziewczynce? w ulubionej księgarnii

Oceny książki Co się przydarzyło tej małej dziewczynce?

OPINIE i DYSKUSJE o książce Co się przydarzyło tej małej dziewczynce?

Miała dobre momenty. Stanowczo za długa, chwilami niepotrzebnie zagmatwana. Męczyłam się czytając, można było to wszystko opisać w 200 stronach.

Według opisu miała to być porywająca historia, mająca być konkurencją dla cyklu "Millennium ". Młoda dziewczyna, imigrantka z Chin zostaje brutalnie wykorzystana i okaleczona. Po latach decyduje się na zemstę. Jednak nie do końca jest to dobrym pomysłem. Niestety bardzo wymęczyła mnie ta książka. Sama historia jest ciekawa ale tak rozwleczona, rozwodniona, że aż nie chciało się czytać. A szkoda.

Nudna, przeciągnięta, źle się czytało

Nudna, przeciągnięta, źle się czytało

1141 użytkowników ma tytuł Co się przydarzyło tej małej dziewczynce? na półkach głównych
261 użytkowników ma tytuł Co się przydarzyło tej małej dziewczynce? na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Co się przydarzyło tej małej dziewczynce?

Cytaty z książki Co się przydarzyło tej małej dziewczynce?

Dodaj cytat z książki Co się przydarzyło tej małej dziewczynce?