Każdy kot ma dwa końce

Okładka książki Każdy kot ma dwa końce autora Przemysław Wechterowicz, 9788377790052
Okładka książki Każdy kot ma dwa końce
Przemysław Wechterowicz Wydawnictwo: Wydawnictwo MG satyra
satyra
2011-10-06
2011-10-06
978-83-7779-005-2

Kup Każdy kot ma dwa końce w ulubionej księgarnii

Oceny książki Każdy kot ma dwa końce

OPINIE i DYSKUSJE o książce Każdy kot ma dwa końce

Cudowna propozycja dla każdego kociarza :-)

Cudowna propozycja dla każdego kociarza :-)

Książeczka nie warta swojej ceny. Fakt, że autor miał fajny pomysł, jednak nie ma w niej nic poza paroma zdaniami i całą górą obrazków. Fajnie jest ją przeglądnąć, ale kupna nie polecam ;)

Książeczka zawiera przysłowia z ilustracjami, np. "Jak sobie pościelesz tak kot się wyśpi" itd. Są to same kocie przysłowia :)

192 użytkowników ma tytuł Każdy kot ma dwa końce na półkach głównych
39 użytkowników ma tytuł Każdy kot ma dwa końce na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Każdy kot ma dwa końce

Przemysław Wechterowicz
Przemysław Wechterowicz
Przemysław Wechterowicz - pisarz.

Okładka książki Moskwa Noir Aleksandr Anuczkin, Andriej Chusnutdinow, Irina Dienieżkina, Aleksiej Jewdokimow, Dmitrij Kosyriew, Wiaczesław Kuricyn, Siergiej Kuzniecow, Maksim Maksimow, Mistrz Czeng, Ludmiła Pietruszewska, Siergiej Samsonow, Anna Starobiniec, Gleb Szulpiakow, Władimir Tuczkow, Igor Zotow
Okładka książki Ucho na świat Katarzyna Świdrak, Krzysztof Świdrak
Ucho na świat Katarzyna Świdrak, Krzysztof Świdrak
Okładka książki Mrówka wychodzi za mąż Przemysław Wechterowicz, Aleksandra Woldańska-Płocińska
Mrówka wychodzi za mąż Przemysław Wechterowicz, Aleksandra Woldańska-Płocińska
Okładka książki Dom Roberto Innocenti, J. Patrick Lewis
Dom Roberto Innocenti, J. Patrick Lewis

Cytaty z książki Każdy kot ma dwa końce

Dodaj cytat z książki Każdy kot ma dwa końce