Doskonała pielęgniarka. Spotkanie na plaży

Okładka książki Doskonała pielęgniarka. Spotkanie na plaży autora Sharon Archer, Alison Roberts, 9788323877608
Okładka książki Doskonała pielęgniarka. Spotkanie na plaży
Sharon ArcherAlison Roberts Wydawnictwo: Harlequin Seria: Harlequin Medical Duo literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Harlequin Medical Duo
Meeting on the beach. Excellent nurse
2011-01-01
2011-01-01
Elżbieta Smoleńska

Kup Doskonała pielęgniarka. Spotkanie na plaży w ulubionej księgarnii

Oceny książki Doskonała pielęgniarka. Spotkanie na plaży

OPINIE i DYSKUSJE o książce Doskonała pielęgniarka. Spotkanie na plaży

Słabo, nawet jak na harlequin. Po odłożeniu książki nie moglam znaleźć żadnej motywacji do tego, by ją kontynuować.
Temperatura letnia, wers za wersem wieje nudą, przeczytałam prawie całość, ale końcówki już nie wmusiłam i tak żałuję, że straciłam czas, który mogłam poświęcić na coś lepszego.
Polecam... zabrać się za coś ciekawszego.

Polecam... zabrać się za coś ciekawszego.

Dokonała pielęgniarka 7/10

Dokonała pielęgniarka 7/10

29 użytkowników ma tytuł Doskonała pielęgniarka. Spotkanie na plaży na półkach głównych
9 użytkowników ma tytuł Doskonała pielęgniarka. Spotkanie na plaży na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Doskonała pielęgniarka. Spotkanie na plaży

Alison Roberts
Alison Roberts
Alison Roberts od zawsze był otoczona lekarzami. Lekarzem był jej ojciec, jest jej mąż, ona sama tez pracowała w szpitalu. Poznała tajniki tego zawodu i pracy z chorymi. Nic dziwnego, że większość jej powieści to właśnie Medicale. Pierwszą powieść wydała zaledwie kilka lat temu. Oczywiście był to medyczny thriller z dużą dawką romansu, który bardzo spodobał się czytelniczkom. Od tego czasu jej kariera potoczyła się w bardzo szybkim tempie, a kolejne tytuły cieszą się coraz większą popularnością.

Cytaty z książki Doskonała pielęgniarka. Spotkanie na plaży

Dodaj cytat z książki Doskonała pielęgniarka. Spotkanie na plaży