Historia oręża polskiego 1795 - 1939

Okładka książki Historia oręża polskiego 1795 - 1939 autora Eligiusz Kozłowski, Mieczysław Wrzosek, 8321403395
Okładka książki Historia oręża polskiego 1795 - 1939
Eligiusz KozłowskiMieczysław Wrzosek Wydawnictwo: Wiedza Powszechna Seria: Biblioteka Wiedzy Historycznej historia
historia
Biblioteka Wiedzy Historycznej
1984-01-01
1984-01-01

Kup Historia oręża polskiego 1795 - 1939 w ulubionej księgarnii

Oceny książki Historia oręża polskiego 1795 - 1939

OPINIE i DYSKUSJE o książce Historia oręża polskiego 1795 - 1939

24 użytkowników ma tytuł Historia oręża polskiego 1795 - 1939 na półkach głównych
15 użytkowników ma tytuł Historia oręża polskiego 1795 - 1939 na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Historia oręża polskiego 1795 - 1939

Okładka książki Powstanie Styczniowe 1863-1864. Wrzenie, Bój, Europa, Wizje. Ryszard Bender, Krzysztof Dunin-Wąsowicz, Stanisław Frybes, Krzysztof Groniowski, Zdzisław Grot, Sławomir Robert Kalembka, Irena Koberdowa, Eligiusz Kozłowski, Janina Leskiewiczowa, Bogusław Mansfeld, Jan Prosnak, Franciszka Ramotowska, Jerzy Skowronek, Wiktoria Śliwowska, Zbigniew Stankiewicz, Henryk Wereszycki, Andrzej Wroński, Jerzy Zdrada
Okładka książki Polska zniewolona 1795-1806 Stanisław Grodziski, Eligiusz Kozłowski
Polska zniewolona 1795-1806 Stanisław Grodziski, Eligiusz Kozłowski
Okładka książki Dzieje oręża polskiego 1794-1938 Eligiusz Kozłowski, Mieczysław Wrzosek
Dzieje oręża polskiego 1794-1938 Eligiusz Kozłowski, Mieczysław Wrzosek
Eligiusz Kozłowski
Eligiusz Kozłowski
Historyk, docent w Instytucie Historii UJ, autor wielu książek, m.in. "Dzieje oręża polskiego 1794-1938" i " Nieznane dokumenty gen. Józefa Bema z okresu Emigracji Paryskiej" .

Cytaty z książki Historia oręża polskiego 1795 - 1939

Dodaj cytat z książki Historia oręża polskiego 1795 - 1939