Książę przepisów

- 2015-03-11
- 2015-03-11
- 2012-01-01
- Anna Piechowiak
Kei Sakai ma marzenie. Chce zostać tak wspaniałym kucharzem jak jego dziadek. Żeby tego dokonać, zrobił już pierwszy krok i rozpoczął studia na kierunku gastronomicznym. Problem w tym, że dojazdy na zajęcia pochłaniają mnóstwo czasu, zaś wynajęcie mieszkania bliżej uczelni to zbyt duży wydatek.
Szczęśliwym zbiegiem okoliczności dostaje cynk od znajomego, że w domu położonym niedaleko jego szkoły zwolnił się pokój. Kei, niewiele myśląc, przeprowadza się do nowego lokum. Kiedy jednak poznaje pozostałych trzech lokatorów, jest już za późno na ucieczkę. Przyzwyczajony do porządku i spokoju, z trudem znosi nowych towarzyszy, dla których ani porządek, ani spokój nie są priorytetami...
Kup Książę przepisów w ulubionej księgarni
Oceny książki Książę przepisów
359 użytkowników ma tytuł Książę przepisów na półkach głównych- Przeczytane 303
- Manga 53
- Mangi 27
- LGBT 11
- Yaoi 7
- 2018 6
- Mangi 6

OPINIE i DYSKUSJE o książce Książę przepisów
Niestety książka jest dennym romansem, z bardzo szybko toczącą się fabułą, scena 18+ zajmuje 5 okienek. Nie polecam tej mangi.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toJakież to było fajne! Nie spodziewałam się wiele, a tymczasem bawiłam się super :) Koniecznie muszę sprawdzić inne tytuły od tej autorki.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo tomanga ciekawa lecz czegoś mi brakowało a dokładnie wyjaśnienia wątku miłosnego po między wszystkimi lokatorami
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toZnowu kucharze, manga sympatyczna, ale znowu o gotowaniu.
Znowu kucharze, manga sympatyczna, ale znowu o gotowaniu.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toHmm... Mam zagwozdkę z tą mangą. Bo była to bardzo urocza i ciepła historia. Jednak wydaje mi się, że czytałam już takich podobnych kilka o podobnym schemacie. Więc mimo jej uroków nie wniosła ona nic nowego.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toSzkoda, że taki krótki ten komiks. Nie obraziłbym się, gdyby miał dwa razy więcej stron. Tak dobrze się czytało...
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBardzo przyjemna manga, a przede wszystkim przezabawna. Uśmiałam się niesamowicie podczas czytania. Kreska ładna, taka słodka. :3 Fabuła nie jest za bardzo rozbudowana, postaci tez nie do końca są dobrze przedstawione, jednak humor i urok tej mangi rekompensuje wszystko. Bardzo leciutkie i słodkie shōnen-ai.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toMój faworyt wśród faworytów! Kocham mangi Junko, cenię ją za śliczną kreskę i niebanalne historie. Książę Przepisów jest moją ulubioną!
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toCzterech ślicznych, młodych chłopców w jednym mieszkaniu... czego chcieć więcej od życia? ^^
Uwielbiam tę mangę. W ogóle uwielbiam wszystko od Junko! A tutaj nawet tłumaczom udało się ładnie odzwierciedlić klimat tego tytułu. Dawno się tak nie śmiałam, chociaż czytałam to już trzeci raz :')
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toByłam trochę sceptyczna wobec zaprezentowanej nieco oryginalnej kreski, ale jako wierna fanka boylove zakupiłam ten tomik... i jestem niebywale zadowolona po jego przeczytaniu :D Pyszny humor przyprawiony pikantną sceną z wyjątkowo słodką kreską, a całość ma mniej kalorii niż jeden tic tac :D Ba, ze śmiechu można je nawet spalić xD