Pączki, bolączki i dramaty księżniczki

- literatura dziecięca
- 2009-01-01
- 2009-01-01
- 978-83-616-3526-0
- Anna Błasiak
W swoim Trzecim Zjawiskowym Dzienniku Pączki, bolączki i dramaty księżniczki Betsaba Klarysa de Trop wybiera się na obóz aktorski Dramaramy, o którym zawsze marzyła gdzie rodzą się gwiazdy i gdzie sława może rozpocząć się od każdego następnego ujęcia. Ale tym razem to będzie prawdziwie gwiazdorski i orrorskiobóz: przyjaciele stają się wrogami, a końcowe przedstawienie dosłownie wywraca wszystko do góry nogami.Pokochacie przezabawny świat Betsaby z jego fascynującymi i wzruszającymi historiami.
Kup Pączki, bolączki i dramaty księżniczki w ulubionej księgarni
Oceny książki Pączki, bolączki i dramaty księżniczki
96 użytkowników ma tytuł Pączki, bolączki i dramaty księżniczki na półkach głównych- Przeczytane 81
- Z biblioteki 2
- Dzieciństwo 1
- Sprzedane/oddane/wymienione 1
- Dawno, dawno temu... 1
- 7b) Lit. angielska 1
- Przeczytane za małolata 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Pączki, bolączki i dramaty księżniczki
Fajne. Nawet całkiem całkiem .
Fajne. Nawet całkiem całkiem .
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPamiętam, że czytałam ją gdy miałam może 10 lat...
Bardzo mi się podobała , a książkę poleciła mi przyjaciółka Eliza.
Polecam! :)
Pamiętam, że czytałam ją gdy miałam może 10 lat...
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBardzo mi się podobała , a książkę poleciła mi przyjaciółka Eliza.
Polecam! :)
Fajna książka o Betsabie,córce znanej pisarki. Betsaba dostaje się razem ze swoją przyjaciółką na wielki obóz Dramaramy. Przyjaciółka Betsaby nie może jednak pojechać i namawia Betsabę aby pojechała sama.
Polecam :)
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPolecam :)
Zabawny dziennik ,który bardzo szybko się czyta.
Zabawny dziennik ,który bardzo szybko się czyta.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toDruga część pamiętnika Betsaby Klarysy de Trop, tak jak pierwsza część, bardzo mnie rozbawiła. Styl pisania i opis wydarzeń naprawdę brzmiał "Betsabowo" i choć miałam inny pogląd na sprawy, byłam zadowolona, że mogę tak dokładnie poznać punkt widzenia głównej bohaterki. Sądzę, że książka, choć przeznaczona dla młodszych czytelników, jest w stanie zadowolić też starsze mole książkowe.
Druga część pamiętnika Betsaby Klarysy de Trop, tak jak pierwsza część, bardzo mnie rozbawiła. Styl pisania i opis wydarzeń naprawdę brzmiał "Betsabowo" i choć miałam inny pogląd na sprawy, byłam zadowolona, że mogę tak dokładnie poznać punkt widzenia głównej bohaterki. Sądzę, że książka, choć przeznaczona dla młodszych czytelników, jest w stanie zadowolić też starsze mole...