Bracia Hardy. Śmiertelne niebezpieczeństwo

- Hardy Boys. Extreme Danger
- 2008-11-01
- 2008-11-01
- Ewa Świerżewska
Frank i Joe Hardy to bardzo skuteczni tajni agenci stowarzyszenia Amerykańska Młodzież Przeciwko Przestępczości – właśnie udaremnili przemyt płyt DVD, a z całej operacji ledwo uszli z życiem. Przed nimi nowa misja: w Filadelfi i ktoś czyha na zawodników biorących udział w Podniebnych Igrzyskach…
Książek „z kotem" nie odkłada się na potem.
Wydawnictwo W.A.B. wydaje także książki, które zainteresują dzieci, młodzież oraz dorosłych.
Dla wszystkich, którzy cenią sobie nieokiełznaną wyobraźnię, przygotowaliśmy SERIĘ Z KOTEM, w której nasi młodzi czytelnicy znajdą to, co lubią najbardziej - tajemnicę, zagadkę, przebiegłych bohaterów, niewyjaśnione zdarzenia, jednym słowem - KRYMINAŁY.
A dlaczego seria z kotem? Bo kot jest wszechwiedzący. Widzi to, czego nie widzą inni, i niestraszne mu ciemne sprawki. To on zaprowadzi wszystkich chętnych w świat złoczyńców i dzielnych detektywów...
Seria „z kotem" została wyróżniona Nagrodą Małego Kalibru za promowanie literatury kryminalnej wśród dzieci i młodzieży.
Kup Bracia Hardy. Śmiertelne niebezpieczeństwo w ulubionej księgarni
Oceny książki Bracia Hardy. Śmiertelne niebezpieczeństwo
100 użytkowników ma tytuł Bracia Hardy. Śmiertelne niebezpieczeństwo na półkach głównych- Przeczytane 76
- Kryminały 2
- Dla młodzieży 2
- Biblioteka 2
- Dobre 1
- Literatura kryminalna i detektywistyczna, grozy, sensacyjna i przygodowa 1
- F 14 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Bracia Hardy. Śmiertelne niebezpieczeństwo
Bardzo fajny,młodzieżowy kryminał.Kupiony w Biedronce za 5 zł.
Młodzi ludzie,szukają winnego.Atakowania deskorolkarzy.
Dla mnie bardzo fajna.
Bardzo fajny,młodzieżowy kryminał.Kupiony w Biedronce za 5 zł.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toMłodzi ludzie,szukają winnego.Atakowania deskorolkarzy.
Dla mnie bardzo fajna.
Książka bardzo poważna oraz widać, że jest adresowana do starszych czytelników. Posiada wiele zwrotów akcji oraz pokazuje jak czasami może bywać trudne życie nastolatka w czasie dorastania.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo tosuper książka szkoda że taka krótka!!!
super książka szkoda że taka krótka!!!
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toWow, nie spodziewałam się takiego zakończenia :D Czytanie tego szło mi średnio, ale dokończyłam. Książka napisana dobrze, oczywiscie humor braci dalej jest, zaskoczył mnie Eddie w AMPP. Ale ksiażka trzyma poziom.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBardzo fajny pomysł na książkę. Podobała mi się, choć zbyt lekko się czytało.
Bardzo fajny pomysł na książkę. Podobała mi się, choć zbyt lekko się czytało.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toLekka i miła książka;)
Lubię takie książki, bo można przy nich odetchnąć od tych cięższych. Bo "Bracia Hardy - Śmiertelne Niebezpieczeństwo" to taki lekki kryminał i do tego jeszcze z humorem;)
Lekka i miła książka;)
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toDostałam ją na koniec kolonii od wychowawców. Potem o niej zapomniałam i tak leżała sobie na półce. Już w październiku przypomniałam sobie o niej, bo musiałam napisać recenzje o jakiejś książce, a nie lekturze. Przeczytałam ją dosłownie w 1 dzień, a potem napisałam o niej recenzje do szkoły.
Lubię takie książki, bo można przy nich odetchnąć od tych...
Bardzo fajna, przygodowa książka.
Bardzo fajna, przygodowa książka.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toFajny kryminał
Fajny kryminał
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toSzczerze mówiąc dawno czytałam tę książkę i długo nie mogłam jej znaleźć na "Lubimy Czytać", dlatego nie pamiętam czego dokładnie dotyczyła. Dobrze się ją czytało.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKsiążka typu: łatwa, lekka i przyjemna. Fajne, nasycone postacie.
Książka typu: łatwa, lekka i przyjemna. Fajne, nasycone postacie.