Pojedynek serc

Okładka książki Pojedynek serc autora Sandra Brown, 8373377603
Okładka książki Pojedynek serc
Sandra Brown Wydawnictwo: Prószyński i S-ka Seria: Biblioteczka pod Różą literatura piękna
Biblioteczka pod Różą
The Silken Web
2004-07-07
2004-07-07

Kup Pojedynek serc w ulubionej księgarnii

Oceny książki Pojedynek serc

OPINIE i DYSKUSJE o książce Pojedynek serc

Typowy romans, nierealne sploty okoliczności i irytująca główna bohaterka. Książka w sam raz na odmóżdżenie.

romans na zimowe wieczory.

romans na zimowe wieczory.

Czasami zwykle nieporozumienie potrafi zniszczyć nawet największą miłość.Kathy spędza wakacje na obozie dla sierot i tam właśnie poznaje Erica,fotoreportera.Ich relacja rozwija się dość szybko jednak Kathy boi się wysyła sprzeczne sygnały.W pewnym momencie daje szanse ich związkowi.Niestety Eric musi wyjechać i wtedy zdarza się wypadek.Kathy jest załamana,czeka w szpitalu na informacje.W pewnym momencie do szpitala wchodzi tajemnicza kobieta i podaje nazwisko Erica.Kathy podejrzewając że to żona Erica postanawia bez słowa wyjechać.Eric po wyjściu ze szpitala szuka jej lecz bez skutku.Kathy rozpoczyna nowa prace i przeprowadza się do San Francisco.Dowiaduje się,że jest w ciąży.Jej szef ,który jest także jej najlepszym przyjacielem składa jej propozycje.Mijają dwa lata.Kathy ma męża ,wspaniałą prace i kochanego synka.Niespodziewanie jej mąż przyprowadza znajomego,który będzie wykonywał zlecenie dla ich firmy.Kathy nie przypuszczała że jeszcze go zobaczy.Teraz, kiedy już za późno na ich miłość.Spotkania są coraz częstsze.Oboje się kochają jednak to trudna sytuacja.Eric dowiaduje się że ma syna.Podczas służbowego wyjazdu oboje poddają się.Nie myślą o niczym .Jednak wrócenie do rzeczywistość jest dużo gorsze niż się spodziewali.Mąż Kathy umiera.Eric postanawia zbliżyć się do Kathy jednak ona go odtrąca.Przeprowadza się do odziedziczonego po mężu domu.Jednak cała sytuacje zmienia lis,t który jej mąż zostawia dla Erica.Teraz nic nie stoi na przeszkodzie by rodzina była razem.

483 użytkowników ma tytuł Pojedynek serc na półkach głównych
55 użytkowników ma tytuł Pojedynek serc na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Pojedynek serc

Cytaty z książki Pojedynek serc

Sandra Brown Pojedynek serc Zobacz więcej