Przyrzeczenia

Krystyna Głombik

Kup Przyrzeczenia w ulubionej księgarnii

Oceny książki Przyrzeczenia

OPINIE i DYSKUSJE o książce Przyrzeczenia

Emily Walcott to zadziorne dziewczę, pasjonujące się końmi i weterynarią. Od lat zaręczona jest z Charlesem, przyjacielem z dzieciństwa. Kiedy do miasteczka
przyjeżdża Tom, sprawy się komplikują.
Jedna ze słabszych powieści pani Spencer. Typowy romansik z płaskimi postaciami.

przyjeżdża Tom, sprawy się komplikują.

No taka sobie szczerze mówiąc. Przeczytałam, czasami przeglądnęłam, ale nie zachwycam się.

100 użytkowników ma tytuł Przyrzeczenia na półkach głównych
13 użytkowników ma tytuł Przyrzeczenia na półkach dodatkowych

LaVyrle Spencer
LaVyrle Spencer
Mówi się o niej, że jest nową wielką gwiazdą literatury kobiecej. Jej powieści wciąż goszczą na listach przebojów książkowych we wszystkich niemal krajach świata, są filmowane i ciągle wznawiane, a każda nowa rozchwytywana. Z powodzeniem konkuruje z najpopularniejszymi autorkami. Jej książki nie są melodramatami z życia wyższych sfer, nie ma w nich także taniej sensacji - to "powieści rodzinne", ciepłe i bezpretensjonalne. O tych prozaicznych sprawach LaVyrle Spencer potrafi pisać pasjonująco, swoje bohaterki zawsze stawia przed życiową próbą - raz będzie to podjęcie studiów przez kobietę prowadzącą dotąd dom, to znów założenie rodziny, kiedy się jest w średnim wieku, czy też stawienie czoła konsekwencjom "błędu młodości"...

Cytaty z książki Przyrzeczenia

Dodaj cytat z książki Przyrzeczenia