Sekret Pani Harper

2025-06-20

Kup Sekret Pani Harper w ulubionej księgarnii

Oceny książki Sekret Pani Harper

OPINIE i DYSKUSJE o książce Sekret Pani Harper

Miło spędzony czas przy opowiadaniu. Wielki plus za odwrócony age gap.

Miło spędzony czas przy opowiadaniu. Wielki plus za odwrócony age gap.

❗RECENZJA PATRONACKA❗
Tytuł: Sekret Pani Harper
Autor: A.T Michalak

Ebook dostępny jest na Legimi!

"Kiedy przestałam marzyć?
Kiedy pozwoliłam, by moje życie stało się takie, jakie było?
I dlaczego rozmowa z Calebem Walshem
sprawiła, że znów chciałam coś
zmienić? Jak to możliwe, że obcy mi człowiek potrafił skłonić mnie do takich
przemyśleń?"

Króciótka historia, która zaskakuje emocjami z każdą kolejną czytaną stroną.
Historia, która pokazuje, iż każda kobieta zasługuje na to by być zauważona.
❗Więc drogi mężczyzno to, że kobieta jest już twoją żoną, nie znaczy, że nie masz się o nią już starać. ❗
(I tu mój mózg proponuje teksty od Króla Juliana z Pingwinów z Madagaskaru 🙈)

Historia, która porusza a jednocześnie udowadnia, że nawet kiedy nasze życie zdaje się być idealne, gdzieś w środku czai się pustka. Pustka, która pragnie atencji, nie tylko od przystojniaka, który nagle dziwnym trafem trafia w tę pustkę. 🤭
Autorka swoim piórem kreśli autentyczną bohaterkę, której wewnętrzne dylematy i trudne wybory przyciągną tajemnice i nieoczekiwane zwroty.

❗RECENZJA PATRONACKA❗
Tytuł: Sekret Pani Harper
Autor: A.T Michalak

Ebook dostępny jest na Legimi!

"Kiedy przestałam marzyć?
Kiedy pozwoliłam, by moje życie stało się takie, jakie było?
I dlaczego rozmowa z Calebem Walshem
sprawiła, że znów chciałam coś
zmienić? Jak to możliwe, że obcy mi człowiek potrafił skłonić mnie do takich
przemyśleń?"

Króciótka historia,...

Zupełnie nie moja bajka. Może to przez formę opowiadania, ale zupełnie nie dało się poznać bohaterów. Mimo iż jestem w wieku głównej bohaterki to zupełnie nie mogłam zrozumieć jej motywacji i zachowań. Czasem wydawało mi się że ma 13 lat a nie 38

31 użytkowników ma tytuł Sekret Pani Harper na półkach głównych

Okładka książki Beautiful lies AT. Michalak, Bartosz Pankowski
Beautiful lies AT. Michalak, Bartosz Pankowski
Okładka książki Grzeszna muzyka Nana Bekher, Camilla En, Iwona Feldmann, Mateusz Gostyński, AT. Michalak, Ana Rose, Anna Wolf, K. A. Zysk
Okładka książki W sieci pożądania Nana Bekher, AT. Michalak
W sieci pożądania Nana Bekher, AT. Michalak