Saga Zielonych Płomieni Tom I Loteria Przegranych

- fantasy, science fiction
- Saga Zielonych Płomieni
- 2025-02-10
- 2025-02-10
Na Ziemi panuje chaos. Przez kilka stuleci ludzie, poprzez swoje działania doprowadzili do jej wyniszczenia. Kiedy Michael Mayce i jego dziewczyna Emma Wells, wygrywają w loterii największej, światowej korporacji Ascent lot do innego, lepszego świata, nie mają świadomości, co ich czeka. Pragnienie spokojnego i stabilnego życia na Nowej Ziemi, planecie pełnej roślinności, czystego powietrza i zdrowych szczęśliwych ludzi jest tak silne, że nie wahają się ani chwili. Jednak korporacja ma w stosunku do nich inny plan. Loteria Przegranych to pierwszy tom Sagi Zielonych Płomieni, powieści zawierającej nie tylko wartką akcję oraz intrygi, lecz również elementy horroru, czy romansu, okraszone cudowną dozą żołnierskiego humoru.
Kup Saga Zielonych Płomieni Tom I Loteria Przegranych w ulubionej księgarni
Oceny książki Saga Zielonych Płomieni Tom I Loteria Przegranych
13 użytkowników ma tytuł Saga Zielonych Płomieni Tom I Loteria Przegranych na półkach głównych- Chcę przeczytać 8

OPINIE i DYSKUSJE o książce Saga Zielonych Płomieni Tom I Loteria Przegranych
Książka przerosła moje oczekiwania dzięki dynamicznej akcji, intrygom oraz unikalnemu humorowi. To lektura, która zaskakuje i angażuje od pierwszych stron. Nie jestem zawiedziona i szczerze mogę polecić wszystkim czytelnikom.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toCoś nowego w świecie science-fiction, podoba mi się łatwa do zrozumienia treść (w przeciwieństwie do szkonych lektur),pomogło mi z powrotem przeknać się do czytania literatury (które to chęci do czytania były podstepnie zarżnięte przez polski system edukacji)