Kogo zdradza los

Okładka książki Kogo zdradza los autora Anna Benning, 9788382658651
Okładka książki Kogo zdradza los
Anna Benning Wydawnictwo: Must Read Cykl: Mroczne Sigile (tom 3) literatura młodzieżowa
literatura młodzieżowa
Mroczne Sigile (tom 3)
Wen das Schicksal betrügt
2025-10-15
2025-10-15
Miłosz Urban

Kup Kogo zdradza los w ulubionej księgarnii

Oceny książki Kogo zdradza los

OPINIE i DYSKUSJE o książce Kogo zdradza los

Na finałowy tom trylogii "Mroczne Sigile" autorstwa Anny Benning trzeba było trochę czekać, ale zdecydowanie było warto!

"Kogo zdradza los" świetnie rozwija oraz spaja wszystkie wcześniejsze wątki, a zawrotne tempo, jakie tym razem zafundowała nam autorka sprawia, że strony umykają jedna po drugiej w zastraszającym tempie.

Rayne i Adam muszą stawić czoła wyzwaniom i odnaleźć się w nowej roli. Rayne jako nowa Lady Mirroru musi teraz zważać na swoje kroki, poznać zamiary otaczających ją ludzi, rozpracować etykietę i nie dać się stłamsić, a przy tym wszystkim zostać sobą i pozostawić miejsce na najważniejsze uczucia.

Walka o przetrwanie Mirroru i Primeu trwa każdego dnia, a magia chaosu cały czas rośnie w siłę.

Bardzo podobało mi się to, że nie wszystko rozgrywa się po naszej myśli. Tak samo jak w zwyczajnym życiu, w życiu naszych ulubionych bohaterów dochodzi do wielu przykrych sytuacji... Trudne wybory, rozpracowane tajemnice, decyzje, które nie zawsze okazują się słuszne, strata przyjaciół i ukochanych... To wszystko sprawia, że ta historia wybrzmiewa autentycznością.

Świetne zakończenie i rewelacyjne zwieńczenie całej serii. Finałowy tom zdecydowanie zaspokoił moje czytelnicze oczekiwania, bo w żaden sposób nie odczuwam niedosytu.

Jestem jednak ciekawa, czy Anna Benning zaskoczy nas jeszcze jakąś porywającą historią, osadzoną w tak dobrze wykreowanym, fantastycznym uniwersum!

Współpraca z @mustread.wydawnictwo

Rayne i Adam muszą stawić czoła wyzwaniom i...

Długo myślała o tym co napisać ale stwierdziłam że napiszę krótko i na temat "mózg wybucha"💥

Wow, po prostu wow. Książka najlepsza z całej trylogii. Zdecydowanie najbardziej się wciągnęłam, ale ta tryl ogl ma w sobie coś pociągającego. Rayne w tym tomie >>> diva 🛐. Nie jest to moja ulubiona książka, ale na pewno znalazła specjalne miejsce w moim sercu i totalnie ją polecam. Czytajcie to 🙏🏼

248 użytkowników ma tytuł Kogo zdradza los na półkach głównych
59 użytkowników ma tytuł Kogo zdradza los na półkach dodatkowych

Cytaty z książki Kogo zdradza los