Games Untold. Miłość to władza

Okładka książki Games Untold. Miłość to władza autora Jennifer Lynn Barnes, 9788382658187
Okładka książki Games Untold. Miłość to władza
Jennifer Lynn Barnes Wydawnictwo: Must Read Cykl: The Inheritance Games (tom 5) literatura młodzieżowa
literatura młodzieżowa
The Inheritance Games (tom 5)
Games Untold
2025-02-26
2025-02-26
2024-11-12
Maciej Potulny

Kup Games Untold. Miłość to władza w ulubionej księgarnii

Oceny książki Games Untold. Miłość to władza

OPINIE i DYSKUSJE o książce Games Untold. Miłość to władza

Bardzo podobał mi się wątek Jamesona i Alice. Do tego wieczór kawalerski Nasha, noc pokuty Graysona i historia Hannah i Toby'ego. Przepiękna książka, jedna z moich ulubionych jeśli chodzi o uniwersum TIG.

Bardzo mi się podobały te krótkie historyjki, ale przyznam, że miałam ochotę rzucić tą książką przez to, że w pierwszej historyjce nie dowiedziałam się CO SIE STAŁO W PRADZE i byłam strasznie załamana, ale potem jak przeglądałam jakie historyjki jeszcze będą i zobaczyłam tą ostatnią, nadzieja we mnie wróciła. Ale szczerze to myślałam, że coś więcej się tam stało.

Untold games to zbiór opowiadań z uniwersum the intheritance games, opowiadania są nierówne, jedne lepsze, drugie za krótkie i potraktowane jako zapelniacz stron a szkoda że nie są bardziej rozwinięte. Najbardziej podobała mi się opowieści Hannah i Tobiasa 👌
Nie jest to pozycja obowiązkowa , bardziej dla fanów trylogii. Moim zdaniem tani skok na kasę 😏

797 użytkowników ma tytuł Games Untold. Miłość to władza na półkach głównych
214 użytkowników ma tytuł Games Untold. Miłość to władza na półkach dodatkowych

Jennifer Lynn Barnes
Jennifer Lynn Barnes
Zwana głównie Jen jest amerykańską autorką kilkunastu uznanych wśród krytyków powieści dla dorosłych. Ukończyła studia magisterskie w dziedzinie psychologii, psychiatrii i kognitywistyki, w tym studia magisterskie na Uniwersytecie Cambridge, gdzie była stypendystką Fulbrighta i Yale University, gdzie uzyskała tytuł doktora. W 2012 r. Jen napisała swoją pierwszą powieśći, a swoje pierwsze pięć książek udało się jej sprzedać jeszcze w trakcie studiów. Oprócz pisania powieści YA, Jen napisała także oryginalne scenariusze pilotażowe dla sieci telewizyjnych takich jak USA i MTV, a także jest jedną z wiodących światowych ekspertów w dziedzinie psychologii fandomu i kognitywistyki fikcji i wyobraźni. Jen jest profesorem nadzwyczajnym na Uniwersytecie w Oklahomie, gdzie posiada podwójną nominację w dziedzinie psychologii i profesjonalnego pisania.

Cytaty z książki Games Untold. Miłość to władza