Wrocłownik. Wrocławska księga odkrywców

- literatura podróżnicza
- 2024-09-14
- 2024-09-14
Drodzy poszukiwacze przygód i wrocławskich atrakcji, odłóżcie telefony i tablety, a sięgnijcie po książkę, która krok po kroku zaprowadzi Was w najciekawsze zakątki Wrocławia.
Wrocłownik oprócz wiedzy i ciekawostek, faktów i legend zawiera mnóstwo informacji praktycznych, niezbędnych Młodemu Odkrywcy. Zachęca do robienia notatek, rozwiązywania zagadek, wykonywania zadań i zbierania pieczątek.
Dzięki temu Wrocłownik, po udanym pobycie we Wrocławiu, będzie pamiątką, którą będzie można się pochwalić w rodzinie, znajomym czy w szkole.
Bogato zilustrowany przez Annę Bednarczyk.
Kup Wrocłownik. Wrocławska księga odkrywców w ulubionej księgarni
Oceny książki Wrocłownik. Wrocławska księga odkrywców
6 użytkowników ma tytuł Wrocłownik. Wrocławska księga odkrywców na półkach głównych- Przeczytane 4

OPINIE i DYSKUSJE o książce Wrocłownik. Wrocławska księga odkrywców
Super napisana książka dla młodych odkrywców Wrocławia. Super sprawdza się podczas zwiedzania zarówno jako przewodnik jak i świetna zabawa.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toMoja ulubiona książka o Wrocławiu! Wspaniała zabawa dla całej rodziny. Polecam
Moja ulubiona książka o Wrocławiu! Wspaniała zabawa dla całej rodziny. Polecam
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toNadszedł czas by odkrywać Wrocław na nowo! Dzięki książce Aleksandry Górak najmłodsi czytelnicy będą mili okazję oderwać się od wyświetlaczy telefonów i wziąć udział w niesamowitej przygodzie. Pozycja jest przepięknie ilustrowana oraz bogata w ciekawostki. Zawiera legendy oraz biografie znanych osób związanych z naszym miastem. Wydawcy postarali się, by zapewnić rozrywkę całej rodzinie, dlatego znalazło się też miejsce na zbieranie pieczątek, gromadzenie notatek oraz rozwiązywanie zagadek tematycznych. Publikacja stanowi wspaniałą pamiątkę z pobytu w mieście krasnali oraz niezbędnik podczas spacerów, wycieczek czy pasjonujących przygód. Książka jest poręczna, zmieści się do każdego plecaka, a nawet do najmniejszej dłoni. „Wrocłownik” to fajda dla dużych i małych odkrywców!
Nadszedł czas by odkrywać Wrocław na nowo! Dzięki książce Aleksandry Górak najmłodsi czytelnicy będą mili okazję oderwać się od wyświetlaczy telefonów i wziąć udział w niesamowitej przygodzie. Pozycja jest przepięknie ilustrowana oraz bogata w ciekawostki. Zawiera legendy oraz biografie znanych osób związanych z naszym miastem. Wydawcy postarali się, by zapewnić rozrywkę...