Ktoś mnie pokochał

Okładka książki Ktoś mnie pokochał autora Julia Quinn, 9788383354156
Okładka książki Ktoś mnie pokochał
Julia Quinn Wydawnictwo: Zysk i S-ka Cykl: Bridgertonowie (tom 2) literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Bridgertonowie (tom 2)
Viscount who loved me
2024-12-03
2001-08-01
2000-01-01
Agnieszka Kowalska, Katarzyna Krawczyk

Kup Ktoś mnie pokochał w ulubionej księgarnii

Oceny książki Ktoś mnie pokochał

OPINIE i DYSKUSJE o książce Ktoś mnie pokochał

Mogę tylko odetchnąć, że udało mi się skończyć tą książkę choć było ciężko,nie rozumiem tych czytelniczek które oceniają ją tak wysokimi ocenami, książka ta jest powieleniem tomu pierwszego tyle tylko , że w tamtym tomie osobą zabiegającą o względy była kobieta a w tym mężczyzna,nie polecam

CUDOWNE!!! Ta książka absolutnie mnie wciągnęła. Chemia między Kate i Anthony'm była idealna. Zakochałam się w nich zarówno jako parze, jak i osobno. Bardzo podobała mi się ich dynamika, a poruszony w historii temat leków bardzo mnie wzruszył. Mimo że to dopiero druga książka, obawiam się, że kolejne nie dadzą rady jej przebić.

Anthony niby taki honorowy a nawet nie zna znaczenia tego słowa. Ta postac to jeden wielki D... ma okropny charakter, jest zakochany w sobie, zbyt pewny swego, infantylny i naprawdę honor to obce, nieznane mu słowo. Edwina praktycznie w tej książce nie istniała, ale byla inteligenta i świadoma tego co sie dzieje wokół niej. Kate natomiast miała mam wrażenie silniejszy charakter, szybko zrozumiała czego chce i nie walczyła z tym tak bardzo jak w serialu, co jest na plus. A jednak, niby silna niezależna kobieta, zarazem nawina i uległa. 2 cześć jest lepsza od 1, to fakt. Śmiem stwierdzić ze jest na podobnym poziomie co 2 sezon serialu, przynajmniej jeśli chodzi o główny wątek. Lepiej sie to czytało.
Jednak zdania jie zmienię- nienawidzę - z całego serca- Anthoniego z tej książki.

6712 użytkowników ma tytuł Ktoś mnie pokochał na półkach głównych
1229 użytkowników ma tytuł Ktoś mnie pokochał na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Ktoś mnie pokochał

Julia Quinn
Julia Quinn
Julia Quinn skończyła Harvard, potem studiowała medycynę na Uniwersytecie Yale. Nie została jednak lekarzem, tylko… jedną z największych gwiazd romansu historycznego. Jej powieści są wydawane w USA w blisko milionowych nakładach, wyróżniane najważniejszymi nagrodami - w tym dwukrotnie najwyższą: RITA Award - i zajmują wysokie miejsca na listach bestsellerów. Żywe dialogi i niezapomniane postacie bohaterek – energicznych, odważnych kobiet, niepoddających się konwenansom epoki – nadają nieodparty urok błyskotliwym powieściom Julii Quinn (Zaginiony książę, Czekając na księcia, Co słychać w Londynie, Sekretny pamiętnik Mirandy Cheever).

Cytaty z książki Ktoś mnie pokochał