Five Nights At Freddy's W pułapce

- literatura młodzieżowa
- 2022-01-01
- 2022-01-01
Fani Five Nights At Freddy’s nie mogą przegapić tego hitowego wydania trzech opowiadań, które przyprawią o gęsią skórkę nawet najodważniejszego gracza!
Czy wiesz, czego pragniesz? To pytanie, na które Oswald, Sarah i Millie znają odpowiedź – a przynajmniej tak im się wydaje. Oswald chce, żeby lato nie było takie nudne, Sarah pragnie być piękna, a Millie marzy, by zniknąć z powierzchni ziemi. Ale w zakręconym świecie Five Nights At Freddy spełnienie najgłębszych pragnień ich serc ma swoją cenę…
W tym tomie mistrz horroru – Scott Cawthon – opowiada trzy mrożące krew w żyłach historie. Czytelnicy, strzeżcie się! Ta przerażająca kolekcja opowiadań powali nawet najodważniejszych fanów!
Kup Five Nights At Freddy's W pułapce w ulubionej księgarni
Oceny książki Five Nights At Freddy's W pułapce
29 użytkowników ma tytuł Five Nights At Freddy's W pułapce na półkach głównych- Przeczytane 24
- 2024 1
- KSIĄŻKA 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Five Nights At Freddy's W pułapce
Nie przeczytałem wszystkich książek Scotta, ale mimo tego uważam iż ta chyba była najlepsza z tych, które przeczytałem. 3 historie z czego osobiście uważam pierwszą za najlepszą. Odbiega mocno od fabuły FNAFa, ale i tak jakieś minimalne nawiązanie jest. Fajna książka dla wszystkich fanów FNAFa i osób, które lubią poczuć mały dreszczyk emocji :-).
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toOpowiadania są nie złe, ale w każdym od połowy do ostatnich paru stron robi się trochę nudno.