Amazing Spider-Man. Tom 2

Okładka książki Amazing Spider-Man. Tom 2 autora Fiona Avery, John Romita Jr., John Romita Sr., Joseph Michael Straczynski, 9788328164352
Okładka książki Amazing Spider-Man. Tom 2
Joseph Michael StraczynskiJohn Romita Sr. Wydawnictwo: Egmont Polska Cykl: Amazing Spider-Man Classic (tom 2) Seria: Marvel Classic komiksy
komiksy
Amazing Spider-Man Classic (tom 2)
Marvel Classic
2023-11-22
2023-11-22
Marek Starosta

Kup Amazing Spider-Man. Tom 2 w ulubionej księgarnii

Oceny książki Amazing Spider-Man. Tom 2

OPINIE i DYSKUSJE o książce Amazing Spider-Man. Tom 2

Dobry komiks, najlepsze są momenty prywatnego życia Petera, ale też wykorzystanie kwestii totemicznej

Ciekawy tom. Podobało mi się, że Peter mierzy się zarówno z przyziemnymi sprawami, jak i też potężnymi nadprzyrodzonymi istotami.

Pierwszy album zbiorczy pełen był emocji, ciekawych pojedynków, trochę zaskakujących rozwiązań. I też rozbudziło moje oczekiwania odnośnie drugiego albumu. I są tutaj momenty lepsze, nie twierdzę, że nie, ale spora część tego wydania jest najzwyczajniej w świecie koszmarnie przegadana. Dość obszerny segment z poszukiwaniem brata jednej z uczennic Petera wiał straszliwą nudą i ciągnął się w nieskończoność. I niestety to nie jest jedyny nudny fragment. Pozostaje mi mieć nadzieję, że kolejne przygody Spider-mana ze scenariuszem Straczyńskiego będą chociaż odrobinę lepsze.

75 użytkowników ma tytuł Amazing Spider-Man. Tom 2 na półkach głównych
38 użytkowników ma tytuł Amazing Spider-Man. Tom 2 na półkach dodatkowych

Okładka książki Amazing Spider-Man. Tom 5 Ron Garney, Tyler Kirkham, Joe Quesada, Joseph Michael Straczynski
Okładka książki Amazing Spider-Man. Tom 4 Peter David, Mike Deodato Jr., Reginald Hudlin, Pat Lee, Joseph Michael Straczynski, Mike Wieringo
Okładka książki Amazing Spider-Man. Tom 3 Mike Deodato Jr., John Romita Jr., Joseph Michael Straczynski
Okładka książki Amazing Spider-Man. Tom 1 John Romita Jr., Joseph Michael Straczynski
Amazing Spider-Man. Tom 1 John Romita Jr., Joseph Michael Straczynski
Okładka książki Thor Olivier Coipel, Marko Djurdjevic, Joseph Michael Straczynski
Thor Olivier Coipel, Marko Djurdjevic, Joseph Michael Straczynski
Okładka książki Thor kontra Loki John Buscema, Olivier Coipel, Gerry Conway, Jack Kirby, Stan Lee, Larry Lieber, Esad Ribić, Robert Rodi, Joseph Michael Straczynski
Okładka książki Silver Surfer. Przypowieści Tan Eng Huat, Jean Giraud (Moebius), Stan Lee, Keith Pollard, Esad Ribić, Simon Spurrier, Joseph Michael Straczynski

Okładka książki Nightwing: Skok w światło Geraldo Borges, Neil Edwards, Rick Leonardi, Bruno Redondo, Tom Taylor
Okładka książki Batman: Pogromca sprawiedliwości. Tom 1 Eiichi Shimizu, Tomohiro Shimoguchi
Batman: Pogromca sprawiedliwości. Tom 1 Eiichi Shimizu, Tomohiro Shimoguchi
Okładka książki Venom. Tom 4 Mark Bagley, Donny Cates, Juan Gedeon, Luke Ross, Guiu Vilanova
Venom. Tom 4 Mark Bagley, Donny Cates, Juan Gedeon, Luke Ross, Guiu Vilanova
Okładka książki Batman: Epidemia Alan Grant, Kelley Jones, Doug Moench