Różnica między pewnego dnia a na zawsze

Okładka książki Różnica między pewnego dnia a na zawsze autora Aly Martinez, 9788367303651
Okładka książki Różnica między pewnego dnia a na zawsze
Aly Martinez Wydawnictwo: Wydawnictwo Papierówka Cykl: Różnica (tom 3) literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Różnica (tom 3)
The Difference Between Someday and Forever
2025-04-02
2025-04-02
angielski

Kup Różnica między pewnego dnia a na zawsze w ulubionej księgarnii

Różnica między pewnego dnia a na zawsze

Oceny książki Różnica między pewnego dnia a na zawsze

OPINIE i DYSKUSJE o książce Różnica między pewnego dnia a na zawsze

Piękne zakończenie trzytomowej historii. Autora, jak zawsze trzyma wysoki poziom. Mam nadzieję, że niedługo uraczy nas kolejną.

Miałam obawy, że się rozczaruje tą książką po przeczytaniu kilku opinii negatywnych, ale absolutnie się nie zgadzam. Uważam, że ta część była ciekawa, potrzebna i pięknie zamknęła całą historię Bowena i Remi. Może zakończenie za idealne, ale i tak całą seria mi się bardzo podobała. To mój pierwszy kontakt z książkami autorki i mam ochotę sięgnąć po inne.

Tak właściwie, to nie do końca wiem o czym jest ta książka i stwierdzam to z bólem serca.
Historia Remi i Bowena jest ogólnie wciągająca i ciekawa, ich relacja również. Chemia wyczuwalna. Ale już pod koniec drugiego tomu poczułam, ze autorka ciągnąć ich historię może przedobrzyć. I niestety się nie pomyliłam.
Tak naprawdę wszystko to co najciekawsze (czyli pewnie kilkadziesiąt pierwszych stron tej książki) na spokojnie można było dodać do drugiej części. Tutaj przedłużono coś, co nie miało już racji bytu. Całość jest napisana moim zdaniem na siłę, nie wnosi nic szczególnego (oprócz drobnych niuansów),ale ogólnie muszę powiedzieć, że się nudziłam.
Zakończenie dziwaczne i seria na takie nie zasługuje, bo poprzednie dwie części były dobre. Szkoda.

Tak naprawdę wszystko to co najciekawsze (czyli pewnie...

184 użytkowników ma tytuł Różnica między pewnego dnia a na zawsze na półkach głównych
34 użytkowników ma tytuł Różnica między pewnego dnia a na zawsze na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Różnica między pewnego dnia a na zawsze

Aly Martinez
Aly Martinez
Born and raised in Savannah, Georgia, Aly Martinez is a stay-at-home mom to four crazy kids under the age of five- including a set of twins. Currently living in Chicago, she passes what little free time she has reading anything and everything she can get her hands on, preferably with a glass of wine at her side. After some encouragement from her friends, Aly decided to add “Author” to her ever-growing list of job titles. So grab a glass of Chardonnay, or a bottle if you’re hanging out with Aly, and join her aboard the crazy train she calls life.

Cytaty z książki Różnica między pewnego dnia a na zawsze

Dodaj cytat z książki Różnica między pewnego dnia a na zawsze