Powiew nadziei

Okładka książki Powiew nadziei autora Joanna Jax, 9788383292557
Okładka książki Powiew nadziei
Joanna Jax Wydawnictwo: Skarpa Warszawska Cykl: Na obcej ziemi (tom 3) literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Na obcej ziemi (tom 3)
2023-10-25
2023-10-25

Kup Powiew nadziei w ulubionej księgarnii

Oceny książki Powiew nadziei

OPINIE i DYSKUSJE o książce Powiew nadziei

Żałuję, że się skończyła. Takie książki mozna czytać i czytać.

Żałuję, że się skończyła. Takie książki mozna czytać i czytać.

Trylogia Wołyńska i jej kontynuacja Na obcej ziemi są warte przeczytania. I o ile początek powodował u mnie mieszane uczucia to historia rozkręca się naprawdę bardzo dobrze.

Trzecia część opowieści o repatriantach z dawnych wschodnich ziem polskich którzy próbują znaleźć swoje miejsce na ziemiach odzyskanych po zakończeniu drugiej wojny światowej.

890 użytkowników ma tytuł Powiew nadziei na półkach głównych
158 użytkowników ma tytuł Powiew nadziei na półkach dodatkowych