Będzie musiał wkroczyć sam Bóg. Świadectwo

Lidia Miś Wydawnictwo: Dreams religia
religia
2023-05-03
2023-05-03
Zadałam Bogu pytanie: „Dlaczego mi nie błogosławisz?” i zaraz, niemal natychmiast, usłyszałam w duchu to zdanie: „Bo ty nie błogosławisz Mnie”. Było ciche, ale słyszalne. Delikatne. Przepełnione miłością, lecz także wyrzutem. Pomyślałam o konieczności chodzenia do kościoła i wypełniania wszystkich praktyk religijnych, które niesie ze sobą wiara, bo z tym tylko ją utożsamiałam. Pomyślałam o wysiłku, jaki będę musiała podjąć, i poddałam się na wstępie. Nie teraz. Nie miałam sił. Biłam się z myślami i odpowiedziałam: „Nie jestem w stanie. Może kiedyś. Ale dzisiaj… nie”.

Nie wiedziałam, że na kolejne spotkanie mojej duszy z Bogiem przyjdzie mi czekać kilka następnych lat… aż dosięgnę dna.

"Będzie musiał wkroczyć sam Bóg" to prawdziwa historia utraty wiary, nawrócenia i rozpoznania swojej misji w świecie. To także inspirująca opowieść o Wszechmocnym, który nikogo nie spisuje na straty.

Kup Będzie musiał wkroczyć sam Bóg. Świadectwo w ulubionej księgarniiPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.

Oceny książki Będzie musiał wkroczyć sam Bóg. Świadectwo

OPINIE i DYSKUSJE o książce Będzie musiał wkroczyć sam Bóg. Świadectwo

Książka bardzo ciekawa tak i sama historia w niej zawarta. Myślę że takich historii jest więcej jak ta choć o większości nikt nie wie.

18 użytkowników ma tytuł Będzie musiał wkroczyć sam Bóg. Świadectwo na półkach głównych

Lidia Miś
Lidia Miś
Autorka książek dla dzieci, właścicielka rzeszowskiego wydawnictwa Dreams. Absolwentka studiów ekonomicznych, pedagogicznych i scenariopisarstwa filmu fabularnego. Urodzona w Międzynarodowy Dzień Teatru - z książką i teatrem związana od dzieciństwa. Już od najmłodszych lat brała udział w konkursach recytatorskich oraz występowała w przedstawieniach adaptowanych przez mamę, Krystynę – polonistkę i reżysera teatralnego. W marcu 2012 r. jej debiutancka (2004 r.) i nagrodzona przez Związek Literatów Polskich baśń „Odwiedzając czarownice” doczekała się prapremiery teatralnej. Wszystko to złożyło się na powstanie kolejnej powieści „W pewnym teatrze lalek…”, gdzie, jak twierdzi autorka: „słowo pędzi za obrazem, a bohaterowie zostali wrzuceni w wir wydarzeń”.

Cytaty z książki Będzie musiał wkroczyć sam Bóg. Świadectwo

Potrzeba mi było się zgubić, aby zacząć wołać. I przebyć tę właśnie drogę, aby dojść do tego, co dzisiaj.

Lidia Miś Będzie musiał wkroczyć sam Bóg. Świadectwo Zobacz więcej

Wszystko to, czego w życiu pragnęłam, czego tak uparcie i po omacku szukałam, znalazłam w Bogu.

Lidia Miś Będzie musiał wkroczyć sam Bóg. Świadectwo Zobacz więcej